Zwangerschaps_en_newbornfotografie_Zeeland_Caroline_de_Reus_Foto_000 Zwangerschaps_en_newbornfotografie_Zeeland_Caroline_de_Reus_Foto_001 Zwangerschaps_en_newbornfotografie_Zeeland_Caroline_de_Reus_Foto_002 Zwangerschaps_en_newbornfotografie_Zeeland_Caroline_de_Reus_Foto_003 Zwangerschaps_en_newbornfotografie_Zeeland_Caroline_de_Reus_Foto_004 Zwangerschaps_en_newbornfotografie_Zeeland_Caroline_de_Reus_Foto_005 Zwangerschaps_en_newbornfotografie_Zeeland_Caroline_de_Reus_Foto_006 Zwangerschaps_en_newbornfotografie_Zeeland_Caroline_de_Reus_Foto_007 Zwangerschaps_en_newbornfotografie_Zeeland_Caroline_de_Reus_Foto_008 Zwangerschaps_en_newbornfotografie_Zeeland_Caroline_de_Reus_Foto_011

Caroline de Reus Fotografie Zeeland newbornfotografie

"Toen je bij ons was, nam je overal je tijd voor en ik kon Beau tussendoor gewoon verschonen en voeden. Ook was je heel lief voor Beau en erg geduldig. Heel fijn vond ik dat! Je bent iets van vier uur geweest bij ons. De foto's zijn super mooi geworden en we mochten zelfs onze eigen spullen gebruiken. Wat ook erg leuk is dat we het super mooie canvasdoek wat nu aan de muur hangt van onze mooie, kleine Beau ook bij jou hebben kunnen bestellen. Heel erg bedankt voor de service en natuurlijk de mooie foto's!"

Liefs Melvin, Sylvana, Beau en Jochem ;-)

 Caroline de Reus Fotografie Zeeland newbornfotograaf

"Vandaag hebben wij de prachtige foto's van onze newbornshoot ontvangen. We zijn ontzettend blij met het mooie resultaat, we kunnen er wel naar blijven kijken!"

Ralf & Nicole

 

 

ღ  Zwangerschapsfotografie

Zwanger zijn is een bijzonder moment in je leven dat om mooie foto's vraagt. Leg je zwangerschap vast met unieke zwangerschapsfoto's! Een tijdloze herinnering voor later! Het is aan te raden om de zwangerschapsreportage te maken tussen week 32 en week 36, omdat de buik dan vaak op zijn mooist is. De reportage kan natuurlijk ook gemaakt worden samen met je partner en/of kinderen. De shoots kunnen zowel in de studio als op locatie plaatsvinden. Goes zelf en de omgeving van Goes kent tal van leuke fotogenieke plekjes, maar ook steden als Middelburg, Vlissingen, Veere en Zierikzee en de vele mooie stranden in Zeeland bieden veel mogelijkheden en ken je buiten Zeeland een mooie locatie? Geen enkel probleem! Je kunt de gemaakte foto’s eventueel gebruiken voor een origineel geboortekaartje! Ik denk graag met je mee en verzorg eventueel het ontwerp en/of drukwerk.

ღ  Newbornshoot

De puurheid en zachtheid van de eerste dagen van jullie kindje zijn heel bijzonder, dagen om nooit te vergeten. Dit te mogen vastleggen ervaar ik altijd weer als een wonder. Ik fotografeer jullie kindje op een mooie pure manier en combineer dat met lifestyle foto's. Dat wil zeggen dat ik foto's maak tijdens het badderen, het voeden, het knuffelen en dergelijke, zodat jullie nog heel lang kunnen nagenieten! Het mooiste moment om foto's te maken is tussen de 5e en 12e dag. De shoot vindt lekker bij jullie thuis plaats en duurt ongeveer 4 uur. Ik pas me helemaal aan het ritme van jullie baby aan en voor alles is tijd.... Mooi daglicht is voldoende om de mooie foto’s te maken.

Werkwijze en prijzen

images/thumbsgallery/newborn/12_Newborn00.jpg
images/ZWANGER/Caroline_de_Reus_Fotografie_Newbornshoot_Goes.jpg
images/thumbsgallery/newborn/11_Newborn06.jpg
images/thumbsgallery/newborn/28_ zwanger02.jpg
images/ZWANGER/Caroline_de_Reus_Fotografie_zwangerschapsshoot.jpg
images/ZWANGER/Caroline_de_Reus_Fotografie_zwangerschapsreportage.jpg
images/ZWANGER/Caroline_de_Reus_Fotografie_Zwangerschapsfotografie_Goes.jpg
images/ZWANGER/Caroline_de_Reus_Fotografie_Newbornshoot_Zeeland.jpg

Check mijn beschikbaarheid of stel gerust je vraag!

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op een bepaalde dag? Wil je een afpraak maken of heb je gewoon een vraag? Stuur dan een email naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Het kan zijn, dat mijn antwoord in je spam terecht komt. Check die voor de zekerheid als antwoord van mij uitblijft. Bellen kan natuurlijk ook. Ik ben bereikbaar op 06-12876309.

 

Lindenberghstraat 31, 4475 AT Wilhelminadorp

(+31) 06-12876309

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KVK nummer 20167095