Trouwreportage Suzanne & Paul in Zeeland

"Onze trouwdag 20-08-2020 lieten we vastleggen door Caroline, nadat we haar al eerder in actie hadden gezien bij een bruiloft van onze vrienden. Na hun trouwreportage gezien te hebben en Caroline haar werkwijze te hebben gezien, was het voor ons al duidelijk: wij wilden ook dat ze onze mooie dag zou vastleggen. Na alle voorbereidingen en alles met haar doorgesproken te hebben was die dag eindelijk aangekomen. We voelden ons gelijk op ons gemak bij Caroline. Zelfs toen onze buitenlocatie van onze reportage in het water(regen) viel, regelde Caroline op het laatste moment nog een binnenlocatie (de Timmerfabriek) in Vlissingen. En wat zijn deze foto's schitterend geworden. Na regen komt zonneschijn, zo ook op onze dag. De ceremonie was buiten ook weer prachtig vastgelegd. Met oog voor ook de kleine details: van de traan van de bruid tot aan de ondeugende gezichten van onze 3 kids. Als we in ons trouwalbum terugkijken kunnen we alleen maar genieten van alle mooie herinneringen die Caroline vast heeft gelegd."

Suzanne & Paul

Dirty canvas

Caroline heeft ons vriendelijk, snel en goed geholpen toen we op slag verliefd werden op 1 van de foto's op haar website. We hebben hiervan een grote 'dirty canvas' bij haar besteld. Het doek werd goed verpakt binnen no-time thuis bezorgd en hangt inmiddels aan onze muur te pronken. Een prachtige foto, die duidelijk met liefde is gemaakt. Topservice!

Marielle van Trijp

Trouwreportage Vera & Jean-Paul in Goes

"17 oktober 2019 zijn wij getrouwd en hebben de trouwreportage laten fotograferen door Caroline de Reus. Voorafgaand hebben we een gesprek gehad met onze wensen, waar onze trouwlocatie is en kwam Caroline ook met super goede ideeën voor fotolocaties. Vanaf 's ochtends met het aankleden was Caroline al bij ons thuis. Van make-up tot geurtjes, van sieraden tot manchetknopen. Aan alles werd gedacht. Daarna elkaar voor het eerst zien die dag. Vervolgens zijn we naar een aantal fotolocaties gegaan. Alles was zo relaxed, door Caroline voelden wij ons erg op ons gemak en konden wij rustig onszelf zijn die dag. De passie die Caroline heeft voor het fotograferen maakt het ook erg leuk! Al snel mochten wij het concept zien van het fotoboek. Wow! Wat een prachtige foto's, precies zoals wij echt zijn. We waren reuze enthousiast en konden niet wachten tot het fotoboek binnen was. Wij zijn erg blij dat we voor Caroline hebben gekozen voor onze trouwreportage!"

Jean-Paul & Vera

"Caroline, Wat een ongelooflijk prachtig album!! Super mooie foto’s, unieke momentjes, speciale foto’s, traantjes moeten wegpinken...."

Rens, moeder van de Bruid

Familiereportage Zeeland

"Net gekeken, echt prachtig zeg! Je bent echt een top fotograaf."

Hanneke Korf

"Nog hartstikke bedankt voor de mooie foto`s die je hebt gemaakt. We krijgen tot nu toe ook alleen maar hele positieve opmerkingen en dat wilde ik je toch laten weten. Ga zo verder zou ik zeggen."

Hartelijke groet, Wim van Tol

Fotoshoot Goes

"Het was voor ons een gedurfde stap, een fotoshoot voor onze beider 65e verjaardagen. Gespannen en met een koffer vol kleren op naar de shoot. Caroline heeft met een gezellig gesprek, al snel een fijne sfeer gecreëerd, waarbij wij al gauw met een grote glimlach werden gefotografeerd. De shoot hebben wij achteraf geweldig gevonden en veel plezier aan beleefd. Het eindresultaat vonden wij geweldig! Zeker aan te bevelen. Succes met je passie!"

Groetjes Koos & Roelie

Caroline de Reus Fotografie familieportret Goes

Trouwfotograaf Heinkenszand

"Wat een leuke, spontane fotografe is Caroline! We hebben een topdag gehad met haar; onze shoot was heerlijk ontspannen en gezellig, en alles ging in overleg. Het eindresultaat mag er zijn: een schitterend album dat snel werd geleverd en met mooie, kwalitatieve foto’s. Wij zijn er super blij mee! Nogmaals dank voor alles, we kijken het album regelmatig door en blijven steeds meer details ontdekkenšŸ˜Š."

Groetjes,

Teun & Mien (Theo & Marijke)

Trouwfotograaf Heinkenszand Zeeland

Canvas Schotse hooglander

Bij Caroline een canvas besteld van een Schotse hooglander, een supermooie foto. Het contact verliep goed, het canvas was ver voor de verwachte datum binnen en net zo mooi als ik verwacht had. Caroline, bedankt hiervoor!

Christel Koolen

Familieshoot Timmerfabriek Vlissingen 

"Erg blij zijn we met de prachtige foto's die Caroline van ons gezinnetje gemaakt heeft in de Timmerfabriek in Vlissingen. Je hebt goed meegedacht over een locatie die ons aansprak. Tijdens de fotoshoot was je erg geduldig met ons dochtertje. Je bent betrokken en persoonlijk. Na de shoot konden we de foto's al snel bekijken, de afhandeling verliep daarna ook soepel. Dank je wel!"

Groetjes,

Jacob en Linda

Familieshoot Vlissingen Caroline de Reus Fotografie

Fotoshoot Vlissingen Zeeland

"Als iemand ons zou vragen of we een fotograaf kennen voor een fotoshoot dan zouden we zeker Caroline aanbevelen. Van het begin tot het eindresultaat kunnen we alleen maar zeggen dat we heel positief zijn. Het contact verliep snel en gemakkelijk, Caroline dacht mee met onze ideeën waardoor we uiteindelijk met ons gezin in de Timmerfabriek een super leuke middag hebben gehad. Door de manier van werken is de sfeer heel ontspannen en dat is op de foto’s terug te zien. Ook de afhandeling, het bestellen en het resultaat verliep helemaal naar wens."

Groeten,

Marieke

Gezinsshoot Zeeland Caroline de Reus Fotografie Vlissingen 001

Fotoshoot Vlissingen Zeeland

"Voor ons 12 jarig huwelijksjubileum wilden we een fotoshoot met ons gezinnetje. We zochten op internet en kwamen op de site van Caroline. We lazen de reacties en toen was voor ons duidelijk dat we haar als fotograaf wilden. Omdat we i.v.m de kou binnen moesten fotograferen kwam ze met het geweldige idee om dat in de oude timmerfabriek in Vlissingen te doen. Wat een geweldige locatie! De shoot ging ongedwongen en op een fijne manier. Het was onze eerste shoot maar de kinderen poseerden vanzelf. Ik ben ervan overtuigd dat dit kwam door de manier waarop Caroline alles deed. De rust en de manier waarop ze fotografeerde was heel fijn! Kort na de shoot ging ze op vakantie maar voor ze ging kregen we de foto's al doorgemaild! Kortom een geweldige fotograaf die weet hoe ze emotie in een foto legt. Super bedankt voor het geweldig mooie resultaat!"

Liefs,

Familie Geluk

familieshoot Zeeland Caroline de Reus Fotografie

Familieshoot Vlissingen Zeeland

"Wij hebben een familieshoot gedaan met het hele gezin. En Caroline is een echte aanrader. Ze zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt. En het resultaat is geweldig! Zowel jong als oud staat er goed op, en precies zoals iedereen is (en we zijn geen modellen van nature). Bovendien is Caroline heel fijn in de communicatie voor en na de shoot. Ze is goed bereikbaar en reageert binnen 1-2 dagen. Verder is ze flexibel en denkt ze ook mee, bijv. in het afstemmen van kleding en het zoeken naar een geschikte locatie. De shoot was een succes, en het resultaat is geweldig! Ik zou Caroline zeker aanraden en volgende keer weer boeken. Nogmaals, hartelijk bedankt! En bedankt voor de mooie herinnering!"

Groetjes,

Nadine

Een geweldige fotograaf, spontaan en reageert snel en ze had voor ons boekjes gemaakt en die waren er binnen 3 weken. Super Caroline

Marianne

Fotoshoot Zeeland Caroline de Reus Fotografie Goes

Trouwfotograaf Goes 

"Lieve Caroline, Wat heb je onze perfecte dag op een perfecte wijze vastgelegd! Een dag vol liefde voor elkaar, onze familie en vrienden en natuurlijk de liefde van Naomi voor de taart. Het was voor ons heel belangrijk dat we een goede klik met je hadden en er een ongedwongen sfeer was.Je bent een echte professional die in dienst staat voor het bruidspaar. Je weet het juiste advies te geven om dat extraatje te geven aan de foto's. Dolblij dat we voor jou gekozen hebben!"

Groetjes,

Caroline en Jeff

Trouwfotograaf Goes Caroline de Reus Fotografie

Bruidsfotograaf bij Marinda en Richard Veere Zeeland

"Lieve Caroline,

Wat zijn we blij dat we jou als onze bruidsfotograaf hebben gekozen! Al vanaf het begin klikte het heel goed en voelden wij ons allebei op ons gemak bij jou. Je gaf op de juiste momenten wat aanwijzingen, maar de meeste mooie foto's zijn genomen terwijl wij het niet eens doorhadden. Het is zo fijn te merken dat het fotograferen echt je passie is en je hier dan ook 100% voor gaat. Dat is ook echt te zien aan alle prachtige foto's die in ons trouwalbum staan. Wat super dat we dit na een aantal weken al kregen! Heel hartelijk bedankt voor alles, we hadden ons echt geen betere fotografe kunnen wensen."

Liefs,

Marinda en Richard

Trouwfotograaf Veere Zeeland

Trouwfotografie Bibiche en Jelmer strand Westkapelle Zeeland

"De keuze voor Caroline was snel gemaakt, wij kennen Caroline al langer en wij wisten wat voor prachtwerk ze maakt van al haar foto’s. Caroline was op onze trouwdag heerlijk relaxed en dacht in alles heel leuk mee, mede dankzij haar hebben we ontzettend genoten van onze fotoshoot en trouwdag. Het album was er snel, waarvoor nogmaals heel veel dank! Het album is perfect, stuk voor stuk zijn het prachtige, bijzondere foto’s. Caroline, heel erg bedankt voor je liefdevolle bijdrage tijdens onze trouwdag. Dankzij jouw foto’s hebben wij voor altijd prachtige herinneringen aan onze mooie dag."

Liefs,

Jelmer en Bibiche

Trouwfotografie strand Westkapelle Zeeland Caroline de Reus Fotografie

Bruidsreportage Kas & Dorien Middelburg

"In de zoektocht naar een fotograaf voor onze bruidsreportage viel onze keus al vrij snel op Caroline. En na een kennismakingsgesprek wisten we het meteen zeker. Haar spontane, vriendelijke en open houding en haar professionaliteit zorgde ervoor dat we ons meteen op ons gemak voelden en haar vertrouwden om deze belangrijke dag voor ons vast te leggen. Ondanks de spannende momenten en vele indrukken en emoties die op zo’n dag voorbij komen heeft zij ons op heel rustige en ongedwongen wijze begeleid. Dit heeft hele bijzondere, mooie en pure foto’s opgeleverd. De bruidsreportage heeft onze verwachtingen echt overtroffen! We zijn heel erg blij met dit aandenken aan deze speciale dag en zullen dit met trots met onze familie en vrienden delen. Nogmaals heel erg bedankt voor alles!"

Dorien en Kas

bruidsreportage Middelburg

Bruidsfotografie Livia & Damien Middelburg Zeeland

"Wat een prachtige foto's! Stuk voor stuk heeft ze er echt haar best op gedaan om er iets moois van te maken. En als je ook nog eens ziet hoeveel tijd ze hierin stopt om alles zo perfect mogelijk te maken.... Daarom krijgt ze van ons een dikke thumps up. We hadden een vrij strak schema. En als je met je hoofd in de wolken zit is het wel erg fijn als er iemand mee denkt en snel kan anticiperen. Aan creativiteit en ervaring geen gebrek dus! Ze heeft ons als aanvulling zelfs nog een mooi cadeau gegeven bovenop al 't andere moois. We raden haar dus zeker aan!"

Liefs,

Livia en Damien

Trouwfotograaf bij Wilma & Peter Goes en Kloetinge

"Heel erg bedankt Caroline, voor al je mooie foto’s! Je was ontzettend betrokken en attent en stelde ons met een paar woorden of aanwijzingen helemaal op ons gemak. Zo wist je precies de juiste momenten te creëren en vast te leggen. Complimenten! We zijn heel blij met het prachtige boek."

Peter en Wilma

Caroline de Reus Fotografie Trouwreportage Goes

 

Vriendinnenshoot strand Zeeland

Tijdens ons weekend in Zeeland wilden we graag een fotoreportage laten maken. In het begin wat onwennig, door jouw enthousiasme werd het een hele leuke ervaring, rekening houdend met onze wensen. De foto's zijn prachtig geworden. Op blote voeten aan de waterkant en voor een blauwe container. Het plezier straalt ervan af, we zijn er erg blij mee! Lieve Caroline, dank je wel. Ook voor je flexibiliteit. Dat hebben we erg gewaardeerd.
Anja, Connie, Marjan, Simone, Carola en Roos

Wat een topfotografe! De fotosessie met Caroline op het strand van Neeltje Jans was super. Ontspannen en gezellig. Dank je wel Caroline ook voor je flexibiliteit. We zijn er blij mee!
Anja
 
Caroline de Reus Fotografie vriendinnenshoot strand
 

Trouwfotograaf huwelijk Jochem & Ineke | Kapelle

"Wat zijn we blij dat we jou gekozen hebben om de mooiste dag van ons leven op de gevoelige plaat vast te leggen. Je rustige en zekere uitstraling zorgde ervoor dat we je 100% vertrouwden. En wat een resultaat. We hebben heel veel positieve reacties gehad en zijn heel blij met de foto's!"

Caroline de Reus Fotografie Trouwreportage Kapelle 005

Jochem & Ineke

Familiereportage familie Van Dijk | Walcheren

"Beste Caroline,

Ons 45 jarig huwelijk wilden wij als gezin graag vieren in de vakantie die wij elk jaar doorbrengen op Walcheren. De zee en het strand bleek daarvoor een prachtige locatie te zijn. Een hele klus om een familie bestaande uit 22 personen waaronder 10 kinderen op de foto te krijgen. Zodra we er klaar voor waren liep er wel eentje weg waarop er een aantal volgde. Maar jouw geduld was groter dan het onze en het lukte je om ze toch allemaal op de gevoelige plaat te krijgen. Daarna volgden de gezinnen apart en broers en zussen met ouders in allerlei samenstelling. Kortom het is een prachtige reportage geworden waar wij erg blij mee zijn! Zo hebben wij in de woonkamer al onze kinderen en kleinkinderen weer up-to-date op de foto en na 45 jaar ook weer eens een hele mooie foto van ons samen! Hartelijk dank, Caroline, het liep als een trein op die prachtige zonnige zaterdagmorgen in augustus!"

Caroline de Reus familiereportage strand Zeeland 001

Fam. Van Dijk

Familieshoot familie De Jong | Zeeland

"Tijdens een familie-weekend in Zeeland, heeft Caroline voor ons een mooie fotoshoot gemaakt. Caroline stelde onze foto-wensen voorop en heeft op basis hiervan goed en duidelijk advies gegeven. De communicatie verliep heel prettig en tijdens de shoot voelden wij ons allen op het gemak. Wij zijn heel tevreden over zowel de voorbereidingen voor de shoot als het resultaat! Nogmaals hartelijk dank voor de mooie foto's!"

Caroline de Reus familiereportage strand Zeeland 002

Sanne

Bruidsreportage Martin & Clemy | Schouwen-Duiveland

"Lieve Caroline,

Het moet toch een uitdaging zijn om de trouwreportage te doen van een collega-fotograaf. We doen veel samen op fotografie-gebied en we hebben ook een beetje dezelfde instelling. We kijken op dezelfde manier naar foto's en stellen dezelfde hoge eisen aan het eindresultaat. De keuze voor Caroline was voor ons dan ook een hele logische. Ten eerste is ze een zeer goede trouwfotograaf en levert ze mooie resultaten af en ten tweede is het een heel prettige persoonlijkheid die bijdraagt aan de vreugde op zo'n belangrijke dag. We hebben zoveel gelachen gedurende de dag en wat waren we enthousiast toen we tijdens onze huwelijksreis al de eerste resultaten mochten bewonderen. We bleven maar naar de foto's kijken. Tijdens de pre-wedding-shoot hebben we al mogen oefenen als fotomodel. Die foto's hebben we gebruikt voor onze save-the-date berichten, uitnodigingen, bedankkaartjes, vlaggen, enz. enz. We hadden zoveel goede foto's, dat we keuze zat hadden. En we konden alvast een beetje wennen aan de camera op onze snuffert (meestal sta ik erachter, niet ervoor). Overigens went dat op de grote dag vanzelf. Na 5 minuten heb je de camera al niet meer in de gaten want je bent met heel andere dingen bezig. Ik zou iedereen een trouwfotograaf als Caroline gunnen, omdat ze heel goed luistert naar wat je wilt als klant, en vooral ook naar wat je NIET wilt. Ze schat goed in op welke momenten ze ons een beetje kan helpen bij onze houdingen voor een goede foto en op welke speciale momenten ze dat vooral niet moet doen. Ze weet juist die momenten en uitdrukkingen vast te leggen die we zelf niet in de gaten hebben, maar die goed de sfeer weergeven van de dag. Ik vind dat erg knap. Ondanks het feit dat ik zelf fotograaf ben, heb ik het op de belangrijke momenten helemaal niet door gehad dat ze aanwezig was, en dat ze foto's van ons nam. Daardoor kon ze ons vastleggen zoals we zijn en wij vinden dat prettig. Lekker herkenbaar en je wordt er zo blij van als je de foto's terugkijkt. Wij zullen in ieder geval nog heel lang nagenieten van onze speciale dag, mede dankzij de fotoreportage van Caroline. We zijn te oud voor een new-born reportage maar hopelijk maken we toch nog eens gebruik van haar diensten. Trash the dress kan ik nu nog niet over mijn hart verkrijgen ;-)"

Caroline de Reus Fotografie bruidsreportage Zierikzee 006

Groetjes, Martin en Clemy

Familiereportage Molengraaf strand | Zeeland

"Beste Caroline,

De laatste familiefoto dateerde van tien jaar terug, dus het werd tijd voor een nieuw portret. Wij, als familie wilden eens wat anders. Nou, daar wist Caroline wel raad mee....... Zand, zee, duinen en een blauwe lucht. Als "one big Family" de zee in. Na heel veel gespetter mag het resultaat er zijn. Een prachtige fotoreportage. Je hebt het ons moeilijk gemaakt met het kiezen van "de Foto". Wij hebben onze moeder voor haar 75e verjaardag verrast met "de Foto" op canvas en het familiealbum. Uiteindelijk staat of hangt er een familiefoto gemaakt door Caroline bij ieder familielid. Namens de hele familie: Bedankt voor de prachtige fotoshoot!!"

Familie Molengraaf

gezinsreportage Angelique, Daan en Sieb strand | Zeeland

"Beste Caroline,

Wat fijn dat je zo flexibel was in je tijd en direct kon inplannen terwijl wij op vakantie waren in Zeeland. Je oprechte enthousiasme en ontspannen manier van benaderen en grapjes met ons zoontje maakte dat hij en wij ons gelijk op ons gemak voelden. Dat straalt van de foto's af. We zijn er ontzettend blij mee. Ook de afdrukken zijn prachtig. En we hebben twee hele blije oma's! Dank je wel!"

Caroline de Reus familiereportage strand Zeeland 003

Groetjes, Angelique, Daan en Sieb

Newbornshoot Beau | Schouwen-Duiveland

"Beste Caroline,

Mel en ik wisten toen Beau geboren werd niet zo goed of we wel een newbornshoot wilden. Tegen de tijd dat we besloten hadden om dit wel te doen was Beau al bijna twee weken. Toen we contact met je opnamen, kon je gelijk diezelfde week nog en dat terwijl je het behoorlijk druk had, maar je hebt ons er nog even tussen gepropt, super! Toen je bij ons was, nam je overal je tijd voor en ik kon Beau tussendoor gewoon verschonen en voeden. Ook was je heel lief voor Beau en erg geduldig. Heel fijn vond ik dat! Het is voor zo'n kleintje ook allemaal niet niets. Je bent, denk ik iets van vier uur geweest bij ons. Je had zelfs nog langer willen blijven maar wij vonden het toen wel genoeg. De foto's zijn super mooi geworden en we mochten zelfs onze eigen spullen gebruiken. Wat ook erg leuk is dat we het super mooie canvasdoek wat nu aan de muur hangt van onze mooie, kleine Beau ook bij jou hebben kunnen bestellen.

Heel erg bedankt voor de service en natuurlijk de mooie foto's!"

Caroline de Reus Fotografie newbornfotografie Zeeland 002

Liefs Melvin, Sylvana, Beau en Jochem ;-)

Bruidsreportage Latoya & Roel | Nonke Buusjke Limburg

"Lieve Caroline,

Je bent een super goede fotograaf. Het maakt je niets uit om in de struik te gaan liggen voor de perfecte foto. Op de foto's is dat duidelijk te zien. Het fotoalbum is een prachtig aandenken aan deze speciale dag. Bedankt dat je op die mooie dag er voor ons was."

Caroline de Reus Fotografie bruidsreportage Limburg 001

Groetjes Roel en Latoya

"Goedemorgen Caroline, vanuit Limburg. De foto's van Latoya en Roel zijn geweldig !!! Dank je wel !! Complimenten !!! Mooie plaatjes van een geweldige dag !! Super !"

Veel groetjes Marion Lempens, moeder van de bruidegom

Hippe fotoshoot zusjes strand | Zeeland

"Kleine meisjes worden groot en de fraaie tandenwisselfase ligt achter de rug. Wanneer mogen we nog eens op de foto? Omdat we drie jaar geleden goede ervaringen hadden opgedaan met jou als fotograaf, stond een ding al vast: dezelfde als vorige keer. Toen was het hartje winter, nu begin augustus. Caroline tipte het Katse Veer als locatie, een stoere omgeving met zand, ruw hout en verroest ijzer. Wat is er mooier en leuker in de nazomer dan een uurtje poseren? Precies, twee uurtjes poseren. De dames genoten en dat leverde een aantal naturel plaatjes op waarop ik hun blikken en looks erg goed herken. En werd de blik tussentijds soms iets serieus, dan had Caroline altijd wel een doeltreffende reminder ;=) We zijn erg blij met het resultaat, het is een drieluik geworden met een forse afmeting. En die past perfect in de keuken, een nieuwe mooie blikvanger. Dankjewel voor de goeie uren samen en dat je de ideale fotocombinatie hebt weten te verwezenlijken (ik had namelijk iets in m'n hoofd, maar hoe leg je dat nu precies uit?) Helemaal gelukt!"Caroline de Reus gezinsshoot Zeeland 003

groetjes, Leontien

Jantine & Marten trouwreportage Vlissingen

Caroline,

"Onze trouwdag was een geweldig mooie dag. We hebben heel erg genoten. Foto's maken ging heel relaxt en je hebt top werk geleverd. We zijn zeer tevreden."

Caroline de Reus Fotografie bruidsreportage Vlissingen 06

Jantine en Marten

Bruidsreportage Job & Rozemarijne | Zeeuwse strand - Middelburg

"Vanwege onverwachte omstandigheden kon onze trouwreportage voor de huwelijksplechtigheid niet doorgaan. Caroline vond het gelukkig geen probleem om deze op een andere dag te doen. Toen wij een geschikte dag gevonden hadden heeft Caroline met veel inzet en plezier alle foto's die wij wilden genomen. Waarbij zij ons goed ondersteunde en adviseerde. Dit heeft een prachtige reportage opgeleverd die helemaal in onze stijl is. Ook toen de aflevering van het trouwalbum moeilijkheden ondervond bij de producent heeft Caroline gezorgd dat dit correct werd afgehandeld. Uiteindelijk hebben wij twee prachtige dagen in onze bruidskleding gehad en een prachtig album om hier op terug te kijken. De samenwerking met Caroline was prettig."

Caroline de Reus Fotografie Trouwreportage Middelburg 002

Job en Rozemarijne

Ralf & Nicole newbornfotografie en lifestyleshoot | Zeeland

"Vandaag hebben wij de prachtige foto's van onze newborn shoot ontvangen. We zijn ontzettend blij met het mooie resultaat, we kunnen er wel naar blijven kijken!!"

Caroline de Reus Fotografie newbornfotografie Zeeland 003

Groetjes, Ralf en Nicole 

Martien & Sasja trouwreportage | Heinkenszand

"Beste Caroline,

Wat een mooie trouwreportage is het geworden zeg! Het was een perfecte dag met een perfecte fotograaf! In de ochtend was het weer iets minder maar daar zie je op de foto's gelukkig niets van terug. Aan het eind van de ochtend werd het heel mooi weer en heb je nog erg mooie foto's kunnen maken op het strand. De kinderen vonden het ook heel leuk en bijzonder om te poseren in hun mooie pakjes. Ze hebben het er nu nog over! Nogmaals bedankt voor de leuke dag!"

Caroline de Reus Fotografie Trouwreportage Heinkenszand 002

Groetjes, Martien en Sasja

Bruidsreportage Patrick & Jackelien | Kapelle

"We zijn erg blij met de foto's van een speciale dag voor ons. Ons verzoek was om in Kapelle in een bepaalde speeltuin foto's te maken. Toen je de locatie had bekeken, zag je tal van mogelijkheden en dat is zeker terug te zien in de foto's. De kinderen vonden het ook erg leuk om voor de lens te poseren en vonden het soms niet leuk als papa en mama alleen op de foto gingen. Nogmaals bedankt voor het vastleggen van een bijzondere, mooie, warme dag."

Patrick en Jackelien

Familieshoot familie Holl op het strand | Zeeland

"We wilden voor onze ouders/schoonouders een leuke en spontane foto van het hele gezin voor hun 50 jarig huwelijk! Het leek me heel leuk dat op het strand te doen, maar aangezien mijn gehele aangetrouwde familie in Limburg woont, was dat nog niet zo makkelijk. Al dat zand en dat natte water.....! Eenmaal op het strand was iedereen dan ook nog een beetje voorzichtig en terughoudend, maar Caroline kreeg iedereen zo ver dat we met opgerolde broekspijpen door de zee renden! En wat was het leuk!!!! Het was voor ons als familie een heel speciale middag mede dankzij Caroline die ons allemaal op het gemak stelde en waardoor de foto dan ook geweldig is en het enthousiasme van ons allemaal afstraalt. Bedankt voor die heel speciale middag die nu nog specialer is geworden door de familieomstandigheden waar we ons nu in bevinden! We zullen het nooit vergeten."

Liefs Jolien

"Het ziet er allemaal prachtig uit! De beste fotoreportage van ons ooit! Heel hartelijk bedankt voor alles. Wat zullen mijn ouders dit geweldig vinden! De fotoreportage voelde echt als een fijne familie-activiteit, vooral wanneer je niet bij elkaar in de buurt woont. Caroline zorgde voor een ontspannen en gezellige sfeer. Ook houdt zij rekening ermee dat iedereen zich tevreden voelt over de foto's die gemaakt zijn en komt met hele originele ideeën aan om tot het beste resultaat te komen. Caroline is als fotografe een echte aanrader! Dus Caroline, heel hartelijk bedankt voor het vastleggen van de prachtige herinneringen aan deze dag op de gevoelige plaat!"

Groetjes Odetta

Gezinsfotografie studio Dammy & Iris en Sharona | Middelburg

"Als verjaardags cadeau voor Iris wilden we foto’s laten maken van ons gezin. Eigenlijk zag Iris er een beetje tegenop, omdat ze zelf vindt dat ze nooit natuurlijk op foto’s staat. Bij jou in de studio hebfben we het hier ook nog over gehad. En jij zei dat jou dat wel ging lukken. En jawel hoor, het is je inderdaad gelukt. We vonden het erg leuk om te doen en we zijn echt super tevreden met het resultaat. Ze zeggen wel eens dat iedereen foto’s kan maken, maar mooie foto’s maken is echt een vak. En wij vinden na het resultaat van de foto’s, dat jij je vak erg goed verstaat. Caroline, bedankt voor de erg mooie foto’s van ons gezin.
Groetjes en wellicht tot een volgende keer.

Dammy, Iris en Sharona

bruidsfotograaf bij Leoniek & Ronald | Campveerse toren Veere

"Je weet het zelf ook al; maar wat een geweldig gave foto's. Wij zijn er heel erg blij mee!! Wat een geweldige dag was 8 november! Caroline heeft daar een hele grote bijdrage aan geleverd, want wat zijn de foto’s super!!! Op voorhand hadden we in gedachten hoe we de foto’s wilden hebben, maar onze verwachtingen zijn overtroffen! We denken dat de reacties op het boek overweldigend zijn. Heel, heel veel dank voor het vastleggen van ons huwelijk!!" 

Caroline de Reus Fotografie Bruidsreportage Veere 001

Ronald & Leoniek

Bibiche & Jelmer loveshoot | Goes

"We hebben het ontzettend leuk gehad tijdens de fotoshoot. Veel mogelijkheden en prachtige foto's. We zijn beide erg blij met het resultaat en zouden het zo nog een keer bij je doen! Super gaaf!"

Groetjes, Jelmer en Bibiche

bruidsfotograaf Pim & Eline | Goes Zeeland

"Beste Caroline,
Wij zijn heel tevreden over de fotoreportage. Je hebt het echt keurig verzorgd, professioneel gewerkt en heel erg je best gedaan. In één woord geweldig!! Heel erg bedankt hiervoor!"

Caroline de Reus Fotografie Trouwreportage 005

Pim en Eline

trouwreportage Berry & Michelle | Terneuzen - Brugge België

Beste Caroline,
"Langs deze weg wil ik laten weten dat de foto’s prachtig zijn, zowel de foto op canvas als de andere foto’s. De foto op canvas hangt bij ons op een mooie plekje in de kamer. We zijn er zeer tevreden over en ik wens je nog veel plezier en succes met het fotograferen."

Caroline de Reus Fotografie Trouwreportage Brugge 001

Ria, moeder van de bruidegom

bruidsfotografie Martijn & Anne Domburg | Veere

"Onze ervaring met Caroline? In één woord: SUPER! Vanaf het eerste moment voelden wij de "klik" die zo belangrijk is bij een bruidsreportage. We kregen alle ruimte om onze wensen kenbaar te maken en Caroline vulde ons aan met haar ervaringen. Tijdens de pre-wedding shoot voor onze uitnodiging konden wij al wennen aan elkaar. Ondanks de ijzige kou die dag wist Caroline ons ongedwongen vast te leggen, precies zoals wij het hadden voorgesteld. Uiteindelijk heeft dit geleid tot een heerlijk ontspannen reportage gedurende onze trouwdag en een prachtig album waarin alle mooie momenten perfect zijn vastgelegd. Caroline overtrof ons eigen perfectionisme bij het samenstellen van het album en dat heeft zich dubbel en dwars uitbetaald."

Caroline de Reus Fotografie bruidsreportage Domburg 02

Anne en Martijn

fotoreportage Cocky | Goes

Hoi Caroline,
"Ik wilde je graag bedanken voor de geweldige foto's. Eindelijk heb ik nu foto's van mezelf die ik leuk vind, en waar ik zelfs trots op ben. Wat ik niet voor mogelijk hield, kan dus toch :). Caroline, je bent aardig, spontaan en blijft daarnaast ook professioneel. Daarnaast ben je absoluut bereid nét even iets verder te gaan. Je hebt oog voor detail en oog voor de mens achter de klant. En ook Angelique, de visagiste heeft prima werk geleverd. Behalve haar professionele inbreng voor wat betreft de make-up en het haar, is ze een erg leuk mens dat veel heeft bijgedragen aan de sfeer op de shoot. Mede dankzij haar kon ik me ontspannen. Dus dames: bedankt en jullie horen van het resultaat."
Met vriendelijke groet,

Cocky

studiofotograaf Broer en zussen | Kapelle

“Wij hebben voor onze ouders een foto laten maken bij Caroline. Zij was zeer behulpzaam en heeft ervoor gezorgd dat alles keurig op tijd werd afgeleverd. De kwaliteit was bovendien erg goed en mocht ik nog een keer iets belangrijks hebben om foto’s te laten maken, dan laat ik dat zeker bij haar doen”

Emile

Bruidsreportage Joanke & Steven | Tholen

Caroline is:
- Een gezellige fotograaf
- Die haar werk leuk oppakt
- En dit ook goed voorbereidt
- Ze kan je aan het lachen maken
- En als dat niet lukt...
- Heeft ze veel geduld
- Anders niet laat merken dat ze het niet heeft (zegt de bruidegom)
- Na deze dag maakt ze je album snel klaar
- Hierin heb je zelf nog inbreng en kan je dingen veranderen
- Ze heeft hierbij zicht op veel detail
- Zoals 3 dezelfde gekke gezichten op 1 foto :)
- Ik zal stoppen...
- Zodat andere mensen de kans hebben de rest aan te vullen!!
Dus Caroline...je was een geweldig leuke fotograaf. Bedankt voor jouw bijdrage aan onze dag!!"

Joanke & Steven

Trouwfotograaf John & Ginette | Landgoed kasteel Aerwinkel Posterholt - Limburg

Lieve Caroline,
"Je trouwdag is een belangrijke dag in je leven. Dan moet je vooral jezelf kunnen zijn. Dit gevoel heb jij ons tijdens de fotoreportage gegeven. Jij was erg attent en alert. We hebben heel wat afgelachen. Je bracht een goed gevoel over en dan krijg je ook de goede, spontane foto's. Het was voor ons een belangrijke dag die jij een extra tintje hebt gegeven. Het album ziet uit als een professioneel magazine (dat zei een van mijn vriendinnen). Het mag er ook echt wezen. Zo mooi als de foto's erin zijn afgebeeld, zo beleef je telkens deze trouwdag weer opnieuw. Het is gewoon schitterend. Bedankt dat je deze dag zo mooi hebt gefotografeerd en weergegeven hebt in een geweldig album. Ik hoop dat je nog veel mooie foto's mag vastleggen. Eén ding is zeker, ze krijgen er een geweldige fotograaf bij. Dus met andere woorden, ze krijgen professionaliteit en kwaliteit."

Trouwen Limburg Caroline de reus fotografie

John & Ginette

trouwreportage Jur & Arina | Goes

"Caroline hebben we gevonden via een advertentie op internet. We waren op zoek naar een fotograaf met een vriendelijke prijs en een ongedwongen sfeer. Die hebben we in Caroline gevonden. De foto's zijn precies geworden wat we ervan gehoopt hadden. Gewoon zoals we zijn, maar toch heel bijzonder. Een album waarin je iedere keer weer iets nieuws ziet met foto's van hoge kwaliteit. Caroline, bedankt voor je bijdrage aan onze trouwdag en de moeite die je hebt gedaan om ons album nog voor onze vakantie af te leveren."

Jur & Arina

Trouwreportage Marjolein & Vincent | Zeeuws-Vlaanderen - België

Beste Caroline,
"Wij willen je allereerst enorm bedanken voor het geweldige eindresultaat, ons trouwalbum. Hier hebben we enorm veel positieve reacties op gekregen. We vonden het heel fijn dat je je goed voorbereid hebt door het verkennen van leuke plekjes in een omgeving waar je nog niet helemaal bekend was. Je hebt duidelijk oog voor kwaliteit en mooie foto’s! Door jouw op- en aanmerkingen staan zelfs wij ontspannen op de foto en dat durven zelfs wij te zeggen van onszelf. Op de dag zelf was je prettig aanwezig, op sommige momenten koos je een plekje op de voorgrond wat een perfecte groepsfoto heeft opgeleverd en op andere momenten hebben wij je aanwezigheid niet bemerkt wat mooie spontane foto’s heeft opgeleverd. Kortom, een hele tevreden familie Koster!"

Marjolein & Vincent

Trouwfotograaf bij huwelijk Edwin & Nynke | Goes Zeeland

Caroline,
"Onze verwachtingen waren hoog gespannen. Na het zien van je prachtig opgezette website waren we meteen enthousiast over de wijze waarop de foto's worden gepresenteerd. Precies de stijl die bij ons past. Bij de kennismaking voelde het meteen goed en na je mooie presentatie waren we verkocht. Tijdens de fotoshoot was je zeer gedreven, geduldig en vrolijk (en ook nog lief voor onze dochter). Het samenstellen van het album hebben we geheel aan jou overgelaten. Het resultaat is een prachtig album. Aan onze verwachtingen heb je ruimschoots voldaan.

Edwin en Nynke

Studio zussenshoot Hilde & Annelinde | Kapelle

Beste Caroline,
"Wij vonden het super leuk om met jou en de visagiste een fotoshoot te doen. Het was erg gezellig en we hebben veel gelachen! De foto's zijn erg mooi geworden! Hiervoor willen we jullie nog een keer bedanken."

Liefs Hilde en Annelinde

Bruidsreportage Angela & Martijn | Yerseke

Caroline,
"Bedankt voor het fotograferen op onze trouwdag. Ondanks dat we het heel laat pas vroegen, 4 weken van te voren, was het geweldig! Ook al was het erg koud, je zorgde er voor dat de foto's ontspannen genomen werden en je had alle tijd voor ons. We hadden helemaal niet meer in de gaten dat we gefotografeerd werden! Je had van te voren alle mooie plaatsen al bekeken waar we op de foto wilden. Dit is ook terug te zien in het mooie album. We genieten er nog steeds van als we in het album kijken!"

Angela & Martijn

Familieshoot Heinkenszand

Beste Caroline,
"Bedankt voor de mooie foto's die je hebt genomen van onze familie in verband met het 40 jarig trouwen van onze ouders. Gezien de datum en locatie in het bos, was dit een hele uitdaging. Het resultaat is precies wat we willen. Spontane foto's met ons zoals we zijn. Niet die gemaakte glimlach of ongemakkelijke houding. De mooie resultaten zijn zeker te danken aan jouw ongedwongen houding naar de kinderen toe. Jouw persoonlijke aanpak bleek ook uit de snelle service achteraf. Alle foto's werden mooi op tijd thuis bezorgd, waardoor we opa en oma konden verrassen met een paar mooie vergrotingen voor aan hun muur.
Bedankt!"

Namens de hele familie Nuijten

trouwfotograaf bij huwelijk Daan & Margo | Veere

Caroline,
"Ik ken je al een tijdje en weet daarom dat je als fotograaf zeer professioneel te werk gaat. Je hebt op een spontane ongedwongen manier onze trouwdag vast weten te leggen. We kunnen nu terugkijken in een door jou gemaakt trouwalbum met prachtige foto's. Bedankt!"

Caroline de Reus Fotografie trouwen Veere 001
Daan & Margo

Trouwreportage Adriaan & Dinanda | Zaamslag - Terneuzen

"Een geweldige snelle service, super mooie en heldere foto's, precies wat we zochten! Het is een prachtig album geworden, waar we al vaak in hebben gekeken. Kortom een echte aanrader!"

Dinanda & Adriaan

Trouwreportage Rian & Arjan | 's-Gravenpolder Zeeland

Caroline heeft ruim de tijd genomen om onze wensen in beeld te krijgen, wat er toe heeft bijgedragen, dat op de trouwdag alles prettig en ontspannen verliep. Het resultaat mag er zijn: we hebben een prachtig album geheel naar onze smaak. Ook krijgen we veel positieve reacties op ons album. Vakwerk"

Rian & Arjan

Fotoreportage Slot Moermond Renesse

"Beste Caroline,
Het album is gearriveerd en ik kon het meteen aan mijn ouders geven, want zij waren toevallig in Amsterdam. Heel hartelijk dank! Het is ontzettend mooi geworden! Heel erg leuk! Mijn ouders hebben er al meerdere keren in gebladerd en zijn voorlopig nog niet uitgekeken. Nogmaals dank voor je werk!"

Geke

Jeroen & Eliza bruidsreportage | Middelburg

Als je in december gaat trouwen, moet je maar afwachten wat voor weer het zal zijn. Wij trouwden in een pak sneeuw met een mooi winterzonnetje! De foto's waren dan ook waanzinnig! De sfeer van de hele dag is echt terug te zien in onze bruidsreportage! Heerlijk om af en toe bij weg te zwijmelen en de dag in gedachten weer opnieuw te beleven...
Caroline bedankt voor dit prachtige aandenken!"

Caroline de Reus Fotografie Trouwreportage Middelburg 008

Eliza & Jeroen

Reclamefotografie 3Ways Hairstyling & Visagie | Driewegen Zeeland

"Ik ben super tevreden met het resultaat! De foto's zijn helder, scherp en eigentijds en maken duidelijk waar de reclame over gaat. Tot nu toe zijn er zeer positieve reacties van klanten gekomen. De samenwerking was professioneel, maar toch ook ontspannen. Ook zijn mijn wensen goed doorgesproken. Voor de nieuwe looks werk ik graag weer samen met jou. Wat je bespreekt, krijg je ook!"

Angelique van 3Ways Hairstyling & Visagie


Caroline de Reus Fotografie

Lindenberghstraat 31, 4475 AT Wilhelminadorp

  (+31) 06-12876309

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KVK nummer 20167095