Fotoshoot_Zeeland_Caroline_de_Reus_Fotografie Fotoshoot_Zeeland_Caroline_de_Reus_Fotografie_001 Fotoshoot_Zeeland_Caroline_de_Reus_Fotografie_002 Fotoshoot_Zeeland_Caroline_de_Reus_Fotografie_005 Fotoshoot_Zeeland_Caroline_de_Reus_Fotografie_007 Fotoshoot_Zeeland_Caroline_de_Reus_Fotografie_008 Fotoshoot_Zeeland_Caroline_de_Reus_Fotografie_009 Fotoshoot_Zeeland_Caroline_de_Reus_Fotografie_011 Fotoshoot_Zeeland_Caroline_de_Reus_Fotografie_012 Fotoshoot_Zeeland_Caroline_de_Reus_Fotografie_014

 Caroline de Reus Fotografie fotoshoot Zeeland

"Ik wilde je graag bedanken voor de geweldige foto's. Eindelijk heb ik nu foto's van mezelf die ik leuk vind, en waar ik zelfs trots op ben. Wat ik niet voor mogelijk hield, kan dus toch :)."

Cocky

 Caroline de Reus Fotografie gezinsfotoshoot Zeeland

"Je oprechte enthousiasme en ontspannen manier van benaderen en grapjes met ons zoontje maakte dat hij en wij ons gelijk op ons gemak voelden. Dat straalt van de foto's af. We zijn er ontzettend blij mee. Ook de afdrukken zijn prachtig.....  Dank je wel!"

Angelique, Daan en Sieb

 Caroline de Reus Fotografie fotoshoot Zeeland

"Dankjewel voor de goeie uren samen en dat je de ideale fotocombinatie hebt weten te verwezenlijken (ik had namelijk iets in m'n hoofd, maar hoe leg je dat nu precies uit?) Helemaal gelukt!"

Leontien

ღ  Portretfotografie

Een ongedwongen fotoshoot, een mooie en pure foto van jezelf voor social media, voor zakelijke doeleinden of gewoon “zomaar”. Een portret waarin je jezelf helemaal herkend en waar je oprecht blij mee bent. Je komt op een natuurlijke manier prachtig op de foto. Als je wil, kan je gebruikmaken van professionele hairstyling en visagie. De visagiste haalt het beste in je naar boven en laat je stralen! Daarna leg ik het resultaat met veel plezier voor je op de foto vast.

ღ  Gezins- en familieshoot

Ze worden zo snel groot; hoe leuk is het dan om regelmatig momenten door middel van een gezinsfotoshoot vast te leggen van hoe jullie nu zijn als gezin. Een gezinsshoot vol interactie, leuke momenten en emotie. Het is zo waardevol om jullie liefde, band en plezier vast te leggen voor later. Ontspannen en gezellig. Een heerlijke herinnering aan hoe je gezin was! Deze shoot kan eventueel als lifestyleshoot bij jullie thuis plaatsvinden, terwijl jullie als gezin bezig zijn met de dagdagelijkse dingen. Ik fotografeer mooie momenten op ongedwongen manier en gebruik daarbij het natuurlijke licht om zo de zachtheid en puurheid te benadrukken. Iedere periode in jullie jonge gezin leent zich voor een mooie fotoshoot.
Met je hele familie in een ongedwongen en ontspannen sfeer op de foto? Dat kan natuurlijk ook! Tijdens een familieshoot maak ik zoveel mogelijk foto's van iedereen, individueel en in verschillende samenstellingen op diverse plaatsen, zodat er veel keuze is. Ik garandeer jullie een waardevolle herinnering voor later!

ღ  Vrienden- of vriendinnenshoot

Met je beste vrienden kun je lachen en huilen. Leg jullie vriendschap vast door middel van een fotoshoot! Maak er een gezellig uitje van en ga lekker ongedwongen met elkaar op de foto.

ღ  Loveshoot

Heb jij de liefde van jouw leven gevonden? Als liefdeskoppel willen jullie natuurlijk niets liever dan jullie liefde op beeld vast laten leggen. Een loveshoot is daar de perfecte manier voor. In een ontspannen sfeer maken we tijdens de loveshoot foto’s op een locatie die bij jullie past. Terwijl jullie lekker aan het genieten zijn van elkaar, leg ik met alle plezier jullie liefde vast. Niet geposeerd, maar alles lekker spontaan. Plezier hebben staat voorop! Het resultaat; foto’s waar jullie liefde en geluk vanaf spat! Ook leuk als preweddingshoot.

ღ  Locatie

De shoots kunnen zowel in de studio als op locatie plaatsvinden. Goes en omgeving kennen tal van leuke fotogenieke plekjes, maar ook steden als Middelburg, Vlissingen, Veere en Zierikzee en de vele mooie stranden in Zeeland bieden veel mogelijkheden. Ken je buiten Zeeland een mooie locatie? Geen enkel probleem! 

Werkwijze en prijzen

images/Portret/Caroline_de_Reus_Fotografie_Fotograaf_Goes.jpg
images/thumbsgallery/portret/11_Caroline_de_Reus-Fotografie_studiofotografie_goes.jpg
images/thumbsgallery/portret/12_Caroline_de_Reus-Fotografie_studiofotografie_zeeland.jpg
images/Portret/Caroline_de_Reus_Fotografie_studiofotografie_001.jpg
images/thumbsgallery/portret/20_Caroline_de_Reus-Fotografie_gezinsshoot_zeeland.jpg
images/thumbsgallery/portret/16_Caroline_de_Reus-Fotografie_studiofotografie_zeeland.jpg
images/REACTIES/Caroline_de_Reus_Fotografie_studioshoot_Zeeland.jpg
images/Portret/Caroline_de_Reus_Fotografie_Fotograaf_Zeeland_002.jpg

Check mijn beschikbaarheid of stel gerust je vraag!

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op een bepaalde dag? Wil je een afpraak maken of heb je gewoon een vraag? Stuur dan een email naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Het kan zijn, dat mijn antwoord in je spam terecht komt. Check die voor de zekerheid als antwoord van mij uitblijft. Bellen kan natuurlijk ook. Ik ben bereikbaar op 06-12876309.

 

Lindenberghstraat 31, 4475 AT Wilhelminadorp

(+31) 06-12876309

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KVK nummer 20167095