Fotograaf Caroline de Reus Fotografie Goes Zeeland

 

 

Ik ben een professioneel opgeleide fotograaf die mensen graag fotografeert zoals ze zijn: spontaan, emotioneel en puur. Mijn sleutelwoorden: enthousiast, humor, spontaan, ongedwongen en creatief. Mijn stijl? Die is puur, fris en romantisch.

Het liefst maak ik gebruik van het natuurlijke licht. Ik ga ontspannen te werk, weet de juiste momenten te pakken en heb oog voor detail. Niet alleen besteed ik veel aandacht aan het fotograferen, maar ook aan de selectie en de digitale nabewerking. Mijn foto’s lever ik in de vorm van een digitaal bestand, maar er zijn ook tal van mooie afdrukvormen mogelijk. Op verzoek ontwerp ik originele trouw-, geboorte- of bedankkaartjes.

Ik woon in de omgeving van Goes in Zeeland, maar werk door heel Nederland en daarbuiten. Momenten die vragen om op de foto vastgelegd te worden, doen zich immers overal voor!

Wil je weten wat mijn klanten zeggen over Caroline de Reus Fotografie? Kijk dan bij de recensies.

Check mijn beschikbaarheid of stel gerust je vraag!

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op een bepaalde dag? Wil je een afpraak maken of heb je gewoon een vraag? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!


Caroline de Reus Fotografie

Lindenberghstraat 31, 4475 AT Wilhelminadorp

  (+31) 06-12876309

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KVK nummer 20167095