Trouwfotograaf Vera & Jean-Paul  |  Goes

Hoe leuk is het, als de bruid die je al van jongs af aan kent, jou als trouwfotograaf kiest om foto’s te maken van haar trouwdag in Goes.? Dan voel je je super vereerd, het doet je beseffen dat kleine meisjes groot worden en dat ook voor jou de tijd niet stil staat. Op een avond namen we op het gemak de planning van hun bruiloft door. Al snel kwamen de foto’s van het huwelijksaanzoek op tafel. Jean-Paul vroeg Vera ten huwelijk als prins op het in dit geval bruine paard bij kasteel Westhove in Oostkapelle. Een echte romanticus dus!

Vera en Jean-Paul trouwden in de herfst en ja met een herfstbruiloft ben je overgeleverd aan de weergoden, maar wat had dit lieve bruidspaar een mazzel; in een hele periode van slecht weer trouwden zij net op die ene droge dag...

De voorbereidingen vonden plaats in het huis van het bruidspaar in Kapelle. Jean-Paul beschikte samen met zijn ouders over de complete bovenverdieping en trok in rap tempo zijn trouwpak en zijn in het oog springende rode trouwschoenen aan. Toen was het wachten geblazen, want de voorbereidingen van een bruid nemen nu eenmaal in het algemeen meer tijd in beslag. Om die tijd te doden en de zenuwen te bedwingen, namen Jean-Paul en zijn ouders alvast een borrel op een geslaagd verloop van de dag.

Vera bereidde zich ondertussen in alle rust beneden voor samen met haar moeder en de kapper/visagiste. In mum van tijd transformeerde Vera in een prachtige bruid mèt volgens Amerikaanse traditie something old, something new, something borrowed en something blue, een cadeautje van haar moeder en was ze klaar voor de first look.

Jean-Paul arriveerde in een rode Ford Mustang, uitgezocht bij zijn trouwschoenen of was het andersom? Het bruidspaar begroette en bewonderde elkaar uitgebreid. De prachtige trouwjurk en het stijlvolle trouwpak vielen in de smaak en daarna gingen we samen met de ceremoniemeester en Joyce van Milestonemovie op pad om een aantal mooie trouwfoto’s en video opnames in de buurt van de trouwlocatie De Vierlinden in Goes te maken. Op een rustig plekje las het bruidspaar elkaar de trouwbeloftes voor. Altijd weer een kippenvel moment om als trouwfotograaf van zo’n intiem moment getuige te mogen zijn. De tijd vloog voorbij, alles liep gesmeerd en de samenwerking met Joyce verliep perfect. We lachten met zijn allen heel wat af en voor we het wisten stonden familie en vrienden het bruidspaar buiten al op te wachten bij De Vierlinden. Vanzelfsprekend waren de oh’s en ah’s bij het zien van dit stralende stel niet van de lucht.

In afwachting van de huwelijksceremonie zocht iedereen een plekje. De vader van Vera gaf zijn dochter weg aan een stralende bruidegom, waarna babs Chantal van Meer dan Trouwen in een mooie, zeer persoonlijke ceremonie het huwelijk van dit lieve bruidspaar voltrok. Menig traantje werd weggepinkt.

Na de toast maakte ik nog een boel groepsfoto’s; een deel van de familie was speciaal de halve wereld overgevlogen om getuige te zijn van dit bijzondere moment en daarna zat mijn werk er voor die dag op. Terwijl het bruidspaar tot in de late uurtjes feestte, startte ik moe maar voldaan met een eerste selectie van de trouwfoto’s om uiteindelijk Vera en Jean-Paul blij te maken met een prachtig trouwalbum.

Wat een mooie feestelijke dag en wat een heerlijke samenwerking met de hierboven genoemde partners uit de trouwbranche. Hieronder vinden jullie een kleine impressie van de dag.

Lieve Jean-Paul en Vera ik vond het feestje om jullie trouwdag op de foto te mogen vastleggen, ook ik pinkte zo nu en dan een traantje weg, kleine meisjes worden inderdaad groot.... Ik wens jullie oneindig veel liefde en geluk toe!

Caroline de Reus Fotografie trouwfotograaf Goes

Caroline de Reus Fotografie trouwfotograaf Goes

Caroline de Reus Fotografie trouwfotograaf Goes

Caroline de Reus Fotografie trouwfotograaf Goes

Trouwfotograaf Goes Caroline de Reus Fotografie

Caroline de Reus Fotografie trouwfotograaf Goes

Trouwfotograaf Goes Caroline de Reus Fotografie

Trouwfotograaf Goes Caroline de Reus Fotografie

Trouwfotograaf Goes Caroline de Reus Fotografie

Trouwfotograaf Zeeland Caroline de Reus Fotografie

Van het bruidspaar kreeg ik een super lieve reactie

"17 oktober 2019 zijn wij getrouwd en hebben de trouwreportage laten fotograferen door Caroline de Reus. Voorafgaand hebben we een gesprek gehad met onze wensen, waar onze trouwlocatie is en kwam Caroline ook met super goede ideeën voor fotolocaties. Vanaf 's ochtends met het aankleden was Caroline al bij ons thuis. Van make-up tot geurtjes, van sieraden tot manchetknopen. Aan alles werd gedacht. Daarna elkaar voor het eerst zien die dag. Vervolgens zijn we naar een aantal fotolocaties gegaan. Alles was zo relaxed, door Caroline voelden wij ons erg op ons gemak en konden wij rustig onszelf zijn die dag. De passie die Caroline heeft voor het fotograferen maakt het ook erg leuk! Al snel mochten wij het concept zien van het fotoboek. Wow! Wat een prachtige foto's, precies zoals wij echt zijn. We waren reuze enthousiast en konden niet wachten tot het fotoboek binnen was. Wij zijn erg blij dat we voor Caroline hebben gekozen voor onze trouwreportage!"

Jean-Paul & Vera

"Caroline, Wat een ongelooflijk prachtig album!! Super mooie foto’s, unieke momentjes, speciale foto’s, traantjes moeten wegpinken...."

Rens, moeder van de bruid

Lindenberghstraat 31, 4475 AT Wilhelminadorp

(+31) 06-12876309

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KVK nummer 20167095