Trouwreportage Peter & Wilma | Goes en Kloetinge

Langzamerhand geloof ik dat ik patent heb op warme zomerse dagen als ik een trouwreportage mag maken. In Goes op de trouwdag van Peter en Wilma was het in ieder geval alweer raak en tikte de thermometer 28 graden aan! Het was weer een stralende zonovergoten dag. Dat belooft misschien wel wat voor de bruidsreportages die ik de komende tijd mag maken!  Ik legde 's ochtends vroeg eerst de voorbereidingen van bruid Wilma vast bij haar thuis in Goes. Nadat Peter gearriveerd en bijgewerkt was, vertrokken we op het verzoek van het bruidspaar naar Kloetinge om bij de Kloetingse korenmolen Oostmolen een aantal foto's te maken. Door mijn contacten mochten we daarna bij het Jachthuis fotograferen, een prachtige locatie om mooie trouwfoto's te maken! Peter en Wilma gaven elkaar 's middags het jawoord bij het Van der Valk Hotel Goes omringd door al hun dierbaren. Het was een prachtige dag met een stralend bruidspaar en wat was het leuk om met dit spontane stel op te mogen trekken! Wat een gaaf beroep heb ik toch als trouwfotograaf!

Lieve Peter en Wilma, heel hartelijk bedankt dat ik jullie trouwreportage mocht maken!

Trouwreportage Goes

Caroline de Reus Fotografie Trouwreportage Goes

Caroline de Reus Fotografie Trouwreportage Kloetinge

Caroline de Reus Fotografie Trouwreportage Kloetinge

Huwelijksvoltrekking en feest: Van Der Valk Hotel Goes

CONTACTFORMULIER 

 

 

                                                                                   proef 6