Bruidsfotograaf bij Rachel & Rene | Buttinge in Zeeland

Eind juni op een warme zomerse dag was ik bruidsfotograaf bij het huwelijk van Rachel en René in Zeeland. Ze trouwden op de bijzondere trouwlocatie de Middellandse Zeetuin Uilenbroek in Buttinge onder de rook van Middelburg. Een prachtige plaats om in mediterrane sferen te trouwen. Ter plaatse waan je je ergens in Zuid-Europa en vergeet je dat je in Zeeland bent.

Rachel en René gaven elkaar onder de brandende zon het jawoord op de binnenplaats. Een mooi decor voor bijzondere trouwfoto's. Zelden kwam ik een bruidspaar tegen dat zo creatief en met veel liefde had gewerkt aan de vele details op deze speciale dag. Overal kwam ik de voorletters van het paar tegen in welke vorm dan ook. Een mooi monogram als welkom, de letters verwerkt in de trouwjurk die Rachel zelf ontworpen had, op de tafeltjes, op de bruidstaart, het vlinderstrikje van de bruidegom ......

Rachel en René, ik heb genoten van jullie trouwdag. Super dat ik jullie bruidsfotograaf mocht zijn! Heel veel geluk en creativiteit gewenst!

Bruidsfotograaf Zeeland Caroline de Reus Fotografie 001

 


Caroline de Reus Fotografie

Lindenberghstraat 31, 4475 AT Wilhelminadorp

  (+31) 06-12876309

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KVK nummer 20167095