Trouwreportage Esther & Tjerk  |  strand Vlissingen

Esther en Tjerk trouwden in september in het stadhuis van Vlissingenen en ze hadden mij gevraagd hun trouwreportage op het strand in Vlissingen te maken. Het bruidspaar is gek op zwart én op wit. Dus geen wonder dat Tjerk 's ochtends in het zwart voor de deur stond en daar Esther in het gebroken wit met een aantal zwarte accenten trof.

Hun dochtertje Demi van 5 maanden oud, stal ook de show met een prachtig wit jurkje met zwarte bloemen, dat speciaal voor haar in Amerika gekocht was. De kleding van zoon Lars van 3 jaar was, hoe kan het ook anders, daar helemaal op afgestemd. Eén ding was duidelijk, omdat Tjerk in het dagelijks leven zo'n beetje alle wereldzeeën bevaart, moest de zee absoluut onderdeel van de trouwreportage zijn. De dag begon met miezerregen, maar daar lieten we ons niet door uit het veld slaan en gelukkig klaarde het al snel op. We hebben ons prima vermaakt op het strand van Vlissingen en ik heb zat mooie foto's met de zee op de achtergrond geschoten. 

Beste Esther en Tjerk hartelijk dank voor de gezellige dag en ik wens jullie met z'n viertjes alle geluk van de wereld toe!

Trouwreportage Strand Vlissingen Caroline de Reus Fotografie

Caroline de Reus Fotografie trouwreportage strand Vlissingen

Caroline de Reus Fotografie trouwreportage Vlissingen strand

 

Lindenberghstraat 31, 4475 AT Wilhelminadorp

(+31) 06-12876309

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KVK nummer 20167095