Bruidsreportage Jackelien & Patrick  |  Kapelle

Jackelien en Patrick trouwden in Kapelle op een vrijdag in september. Na alle regen in augustus hadden we het geluk dat het een droge dag was. Het was zelfs warm! Daarom konden we de bruidsreportage gewoon lekker buiten maken.

Ze kozen een niet alledaagse locatie voor de trouwreportage uit. Ze wilden namelijk graag samen met hun kinderen, Denise en Xander, in het Annie M.G. Schmidtspeelpark in Kapelle spontane trouwfoto's maken. In de speeltuin zijn allerlei figuren uit de verhalen van Annie M.G. Schmidt in de speeltoestellen verwerkt. Een hele originele leuke locatie dus met tal van mogelijkheden en bovendien een mooi stel om te fotograferen. Wat wil een trouwfotograaf nog meer? Xander en Denise ontpopten zich als echte fotomodellen. Super hoor! Na het jawoord in het gemeentehuis van Kapelle zat mijn taak erop en ging ik voldaan en met een stel prachtige trouwfoto's op zak naar huis!

Beste Patrick, Jackelien bedankt dat ik op deze voor jullie belangrijke dag jullie bruidsfotograaf mocht zijn.

Bruidsreportage Kapelle Caroline de Reus Fotografie

Caroline de Reus Fotografie bruidsreportage Kapelle

Caroline de Reus Fotografie trouwreportage Kapelle

Reactie bruidspaar

"We zijn erg blij met de foto's van een speciale dag voor ons. Ons verzoek was om in Kapelle in een bepaalde speeltuin foto's te maken. Toen je de locatie had bekeken, zag je tal van mogelijkheden en dat is zeker terug te zien in de foto's. De kinderen vonden het ook erg leuk om voor de lens te poseren en vonden het soms niet leuk als papa en mama alleen op de foto gingen. Nogmaals bedankt voor het vastleggen van een bijzondere, mooie, warme dag."

Patrick en Jackelien

Lindenberghstraat 31, 4475 AT Wilhelminadorp

(+31) 06-12876309

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KVK nummer 20167095