Trouwfotografie Job en Rozemarijne  |  Middelburg

Rozemarijne en Job gaven elkaar het jawoord in november vorig jaar in een zeer regenachtig Middelburg en vroegen mij hun trouwfotografie te verzorgen. In de trouwzaal in Middelburg was van het slechte weer buiten echter niets te merken. Het bruidspaar vormde tijdens de trouwceremonie een stralend middelpunt tussen vrienden en familie en gaven elkaar met volle overtuiging het jawoord.

Door omstandigheden kon de geplande trouwshoot op locatie die dag helaas niet doorgaan. Vanwege de vele regen kwam dat eigenlijk nog niet eens zo heel slecht uit.

Onlangs trokken zij hun trouwkleding met veel plezier opnieuw aan en maakte ik alsnog een aantal mooie bruidsfoto's van dit symphatieke stel. We startten in de Timmerfabriek van Vlissingen, een mooie locatie voor niet alledaagse stoere trouwfoto's. Rozemarijne is dol op paarden en werd op het strand van Zoutelande op haar wenken bediend. We liepen een stel Zeeuwse trekpaarden tegen het lijf die zich geduldig met Rozemarijne lieten fotograferen. Stevige concurrentie voor Job.....;-)

Beste Job en Rozemarijne, dank voor de 2 gezellige dagen! Ik wens jullie tweetjes alle geluk van de wereld toe en veel plezier met jullie album en strakke mooie acryl dibond lijst, een prachtige herinnering! Dank dat ik jullie bruidsfotograaf mocht zijn.

Trouwfotografie Middelburg Caroline de Reus Fotografie

Reactie bruidspaar

"Vanwege onverwachte omstandigheden kon onze trouwreportage voor de huwelijksplechtigheid niet doorgaan. Caroline vond het gelukkig geen probleem om deze op een andere dag te doen. Toen wij een geschikte dag gevonden hadden heeft Caroline met veel inzet en plezier alle foto's die wij wilden genomen. Waarbij zij ons goed ondersteunde en adviseerde. Dit heeft een prachtige reportage opgeleverd die helemaal in onze stijl is. Ook toen de aflevering van het trouwalbum moeilijkheden ondervond bij de producent heeft Caroline gezorgd dat dit correct werd afgehandeld. Uiteindelijk hebben wij twee prachtige dagen in onze bruidskleding gehad en een prachtig album om hier op terug te kijken. De samenwerking met Caroline was prettig."

Job en Rozemarijne

 

Lindenberghstraat 31, 4475 AT Wilhelminadorp

(+31) 06-12876309

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KVK nummer 20167095