Trouwreportage Latoya & Roel | Limburg Nonke Buusjke

Super dat Latoya en Roel mij vroegen hun trouwreportage te maken. Zij gaven in september in Limburg op de binnenplaats van de bijzondere intieme locatie Nonke Buusjke aan de rand van de Schinveldse bossen elkaar het jawoord bijgestaan door 2 lieve schattige bruidsmeisjes: Veerle en Indy.

Nonke Buusjke is eigenlijk een openlucht museum bestaande uit een verzameling Zuid-Limburgse vakwerkhuizen en werkplaatsen (ze maken er bijvoorbeeld overheerlijke verse vlaai!) uit het begin van de vorige eeuw en tevens een officiële trouwlocatie van de gemeente Onderbanken. Een prachtige en romantische locatie om te trouwen.

In alle vroegte fotografeerde ik de voorbereidingen van Latoya, die zich lekker bij haar moeder thuis in de watten liet leggen. Daarna vertrok het bruidspaar richting Nonke Buusjke waar we tussen de regenbuien door in alle rust een aantal prachtige trouwfoto's konden maken, voordat de gasten arriveerden. De ceremonie kon ondanks alle dreigende luchten gelukkig toch buiten plaatsvinden. Na het jawoord sneed het stel de zalige oververse vlaaien aan en was het smullen geblazen. We hebben een fantastische dag gehad en wat is Limburg toch ook een prachtige provincie! Klik hier voor meer foto's van hun dag en hun reactie!

Trouwreportage Limburg Caroline de Reus Fotografie


Caroline de Reus Fotografie

Lindenberghstraat 31, 4475 AT Wilhelminadorp

  (+31) 06-12876309

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KVK nummer 20167095