Newbornfotografie Beau  |  Schouwen-Duiveland

Onlangs was ik te gast bij Melvin en Sylvana op Schouwen-Duiveland voor newbornfotografie van Beau, hun 15 dagen oude dochter. In september kreeg ik van Sylvana een telefoontje of ik alsjeblieft tijd had voor een newbornshoot.

Op het laatste moment hadden ze besloten dat ze toch graag een reportage van hun prachtige pasgeboren dochtertje Beau wilde laten maken. Beau was toen al bijna twee weken oud. Normaal gesproken fotografeer ik babytjes het liefst tussen de 5e en 12e dag na hun geboorte om dat hele prille te kunnen vastleggen. Ondanks dat ik mijn handen vol had aan andere opdrachten wilde ik hen toch graag helpen. Ik kreeg een warm welkom en wat een prachtig meisje. Zelden heb ik een baby op de foto gezet met zulke mooie lange wimpers! Beau doet haar naam in ieder geval meer dan eer aan en wat lag ze er lekker relaxed bij tijdens de shoot!

Melvin en Sylvana, bedankt voor jullie gastvrijheid en de gezellige shoot. Ik wens jullie heel veel geluk met jullie lieve Beau! Hierbij een prachtige foto uit de reportage.

Newbornfotografie Schouwen Duiveland Caroline de Reus Fotografie

Reactie

"Beste Caroline,
Mel en ik wisten toen Beau geboren werd niet zo goed of we wel een newborn shoot wilden. Tegen de tijd dat we besloten hadden om dit wel te doen was Beau al bijna twee weken. Toen we contact met je opnamen, kon je gelijk diezelfde week nog en dat terwijl je het behoorlijk druk had, maar je hebt ons er nog even tussen gepropt, super! Toen je bij ons was, nam je overal je tijd voor en ik kon Beau tussendoor gewoon verschonen en voeden. Ook was je heel lief voor Beau en erg geduldig. Heel fijn vond ik dat! Het is voor zo'n kleintje ook allemaal niet niets. Je bent, denk ik iets van vier uur geweest bij ons. Je had zelfs nog langer willen blijven maar wij vonden het toen wel genoeg. De foto's zijn super mooi geworden en we mochten zelfs onze eigen spullen gebruiken. Wat ook erg leuk is dat we het super mooie canvasdoek wat nu aan de muur hangt van onze mooie, kleine Beau ook bij jou hebben kunnen bestellen.
Heel erg bedankt voor de service en natuurlijk de mooie foto's!"

Liefs,

Melvin, Sylvana, Beau en Jochem ;-)

Lindenberghstraat 31, 4475 AT Wilhelminadorp

(+31) 06-12876309

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KVK nummer 20167095