Familieshoot familie Molengraaf  |  strand Zeeland

De familie Molengraaf wilde graag ter ere van de verjaardag van hun moeder een familieshoot met een aantal leuke, vlotte familiefoto's van de kinderen en kleinkinderen op een strand in Zeeland. We kozen voor het mooie strand bij Neeltje Jans.

De familieleden die uit het hele land kwamen, waren super enthousiast over de locatie en maakten er meteen een dagje weg van. Schoenen gingen uit, broekspijpen werden opgestroopt. De broeken hielden het niet droog en hier en daar werd wat gebibberd van de kou, maar het plezier was er niet minder om. Iedereen had het reuze naar het zin en was super enthousiast over het eindresultaat. We kijken met z'n allen terug op een zeer gezellige middag en geslaagde fotoshoot! Beste allemaal, dank voor jullie leuke, enthousiaste reacties en de grote doos Merci! Super lief! Veel plezier met het album en de canvasdoeken! 

Ook met je hele familie in een ongedwongen en ontspannen sfeer op de foto? Dat kan! Tijdens een familieshoot maak ik zoveel mogelijk foto's van iedereen, individueel en in verschillende samenstellingen op diverse plaatsen, zodat er veel keuze is. Ik garandeer jullie een waardevolle herinnering voor later! Caroline de Reus Fotografie familiefotoshoot Zeeland

Reactie

"Beste Caroline,
De laatste familiefoto dateerde van tien jaar terug, dus het werd tijd voor een nieuw portret. Wij, als familie wilden eens wat anders. Nou, daar wist Caroline wel raad mee....... Zand, zee, duinen en een blauwe lucht. Als "one big Family" de zee in. Na heel veel gespetter mag het resultaat er zijn. Een prachtige fotoreportage. Je hebt het ons moeilijk gemaakt met het kiezen van "de Foto". Wij hebben onze moeder voor haar 75e verjaardag verrast met "de Foto" op canvas en het familiealbum. Uiteindelijk staat of hangt er een familiefoto gemaakt door Caroline bij ieder familielid. Namens de hele familie: Bedankt voor de prachtige fotoshoot!!"

Familie Molengraaf

Lindenberghstraat 31, 4475 AT Wilhelminadorp

(+31) 06-12876309

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KVK nummer 20167095