Bruidsreportage Clemy & Martin | Zierikzee

Hoe leuk is het als collega-fotograaf Clemy je vraagt voor haar bruidsreportage op Schouwen-Duiveland in het mooie Zeeland. Een uitdagende en fantastische afsluiting in november van een mooi trouwseizoen!

Ik startte met fotograferen bij Clemy en Martin thuis waar het al een gezellige boel was. De getuigen waren 's ochtends vroeg gearriveerd en assisteerden het bruidspaar met veel lol bij de voorbereidingen voor hun grote dag. Daarna gingen we naar het prachtige van oorsprong middeleeuwse kasteel Slot Haamstede. Het beloofde een koude dag te worden en als de weersvoorspellingen klopten, zou het zo'n beetje de hele dag regenen en flink waaien. Gelukkig bleef het droog en kon ik prachtige foto's maken van het bruidspaar en bruidsmeisje Floor in en om het mooie kasteel. Daarna pikten Clemy, Martin en Floor hun gasten op met een prachtige oldtimer Crown bus voor een zeer sfeervolle ceremonie in het Stadhuismuseum van Zierikzee. Patricia Foort zong samen met zangkoor Vreugd en dat leverde menig kippenvel moment op!

Er straalde zoveel warmte en gezelligheid van dit bruidspaar en hun familie/vrienden af, dat je de kou die dag vanzelf vergat! We hebben super veel gelachen en wat een gave afsluiting van een jaar vol mooie trouwreportages!

Klik hier voor nog meer foto's van Clemy en Martin én lees hun reactie!

Bruidsreportage Schouwen Duiveland Caroline de Reus Fotografie

 


Caroline de Reus Fotografie

Lindenberghstraat 31, 4475 AT Wilhelminadorp

  (+31) 06-12876309

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KVK nummer 20167095