Trouwreportage Edwin & Stefanie  |  Middelburg - Vlissingen

Eind juni was het zover: Edwin en Stefanie gaven in het bijzijn van hun zoontje Thijs, familie en vrienden elkaar het jawoord in het stadhuis in Middelburg. Wat was het leuk om een mooie trouwreportage van dit sympathieke stel te mogen maken! Ik vind het iedere keer weer bijzonder om met mijn camera getuige te mogen zijn van zo'n intiem moment.

Mijn wekker liep zeer vroeg af, want Stefanie zat al vroeg met haar moeder, zussen en vriendinnen bij de kapper, waar het hele stel onder veel geklets en gelach mooi gemaakt werd voor de grote dag. Ondertussen bereidde Edwin samen met zijn zus zich in alle rust voor op wat komen ging en legde ik ook die momenten vast. Edwin en Stefanie wilden graag een ongedwongen bruidsreportage op het strand van Vlissingen. Gelukkig was het weer ons gunstig gezind, terwijl de verwachtingen echt heel erg slecht waren. We konden op het gemak alle foto's "droog" en lekker ontspannen maken. Thijs stal diverse malen de show. Wat een heerlijk joch om te fotograferen! Na de trouwplechtigheid in het stadhuis in Middelburg ging het pasgetrouwde koppel naar Dishoek om hun trouwen tot in de kleine uurtjes te vieren. Daar maakte ik de laatste foto's op het strand en kreeg ik alle mannen uit de schoenen om een ludieke groepsfoto te maken. Ik kijk terug op een hele gezellige, ontspannen trouwreportage en zeg nou zelf: welke trouwfotograaf komt er nu tijdens het werk zelf met een huwelijksaanzoek thuis? Thijs, bijna 3, vroeg mij die middag op het strand met hem te trouwen. Schattig toch?

Lieve Edwin, Stefanie en Thijs, Dank dat ik jullie mooie dag mocht vastleggen, heel veel geluk voor de toekomst en veel plezier met jullie prachtige trouwalbum! 

Caroline de Reus Fotografie trouwreportage Middelburg

Caroline de Reus Fotografie trouwreportage Middelburg

Trouwfotograaf Zeeland Caroline de Reus Fotografie

Trouwreportage Middelburg Vlissingen Caroline de Reus Fotografie

Trouwfotograaf Zeeland Caroline de Reus Fotografie

Caroline de Reus Fotografie trouwreportage Middelburg

Lindenberghstraat 31, 4475 AT Wilhelminadorp

(+31) 06-12876309

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KVK nummer 20167095