Love Awards Publieksprijs trouwfotograaf Zeeland 2018 eindscore 9,57 voor klanttevredenheid 

Vandaag als trouwfotograaf Zeeland de eindscores van de Love Awards Publieksprijs ontvangen: een gemiddelde waardering van 9,57 voor klanttevredenheid, klantvriendelijkheid, verhouding prijs - kwaliteit. Super blij mee! Bovendien maar 7 stemmen verwijderd van de eerste plaats. Ik ben dik tevreden met mijn 2e plaats als trouwfotograaf Zeeland! Stemmers..... nog een keer: dank jullie wel!

Trouwfotograaf Zeeland award

2e plaats Love Awards Publieksprijs in de categorie trouwfotografie Zeeland

Een groot dankjewel aan iedereen die op mij heeft gestemd voor de Love Awards publiekprijs in de categorie Trouwfotografie! Qua aantal stemmen ben ik in de provincie Zeeland op de 2e plaats geëindigd! De 1e plaats zou natuurlijk nog mooier zijn geweest, maar met de 2e ben ik ook dik tevreden!

2e plaats love awards publieksprijs categorie trouwfotografie Zeeland

Schotse Hooglander op dirty canvas

Februari volgend jaar is deze Schotse Hooglander op ongespannen dirty gekreukt canvas te bewonderen tijdens mijn expositie bij woonwinkel BinnenUit in Heinkenszand. Ik ben al druk bezig met mijn foto’s voor de expositie. In een facebook groep voor wonen kreeg ik honderden reacties op mijn Schotse Hooglanders en voor onder andere deze een aantal bestellingen. Binnenkort hangt deze Schotse kerel dus in meerdere huizen aan de muur. Het dirty canvasdoek met diverse afbeeldingen van Schotse Hooglanders is nog steeds te koop.

Met dubbelzijdig tape of houten lat makkelijk op de wand aan te brengen.

29,70 x 21 cm € 19,95
42 x 29,70 cm € 24,95
59,40 x 42 cm € 42,50

Andere afmetingen/afbeeldingen mogelijk, ook verkrijgbaar in gewoon ongespannen canvas doek.

Exclusief verzendkosten

Informeer vrijblijvend naar de prijzen.

Schotse Hooglander op canvas

Nominatie Love Awards publieksprijs trouwfotografie

Wat gaaf dat ik als trouwfotograaf genomineerd ben voor de Love Awards publiekprijs 2017 in de categorie Trouwfotografie! Daarmee maak ik kans om uitgeroepen te worden tot beste trouwfotograaf van de de provincie Zeeland en misschien wel van heel Nederland. Vanaf 14 november 2017 gaan ze op zoek naar de beste leveranciers in de huwelijksbranche. In heel Nederland kan dan worden gestemd op de beste leveranciers uit de trouwbranche  Inmiddels werk ik al weer een aantal jaar als bruidsfotograaf en legde ik met ontzettend veel plezier tientallen bruiloften met mijn camera vast. Hoe leuk zou het zijn om dat bekroond te zien met een prijs! Het is super als jullie mij aan voldoende stemmen helpen! Doen jullie mee? Nodig ook gerust anderen uit om op mij te stemmen!

Als stemmer maak je daarbij ook nog kans op mooie prijzen: 

  1. Een luxe hotelovernachting voor 2 personen
  2. Een wellnessdag voor 2 personen. Een heerlijke dag ontspannen. 
  3. Een bioscoopbon voor 2 personen

Stemmen op Caroline de Reus Fotografie kan vanaf dinsdag 14 november en gaat als volgt: je kan stemmen via www.loveawards.nl. Je mag maximaal 1 keer per E-mail een stem uitbrengen. Daarnaast mag je ook een stem uitbrengen via SMS. Stemmen via SMS doe je door een SMS-bericht te sturen naar nummer 1008 met de tekst "LOVE 51072". Let er op dat er een spatie staat tussen het woord LOVE en 51072. Stemmen via SMS mag maximaal 1 keer per mobiel nummer. Ter bevestiging van jouw stem ontvang je 1 SMS-bericht retour. De kosten hiervan bedragen eenmalig € 0,90 (exclusief de kosten van je mobiele telefoon).

Love Awards Caroline de Reus Fotografie Zeeland 

Trouwreportage Slot Moermond | Zeeland

Trouwfotografie Slot Moermond Zeeland

In december mag ik als trouwfotograaf een winterse trouwreportage maken van een romantische huwelijksceremonie bij Fletcher Hotel-Restaurant Renesse & Slot Moermond. Met een beetje geluk kan de ceremonie buiten plaatsvinden. Ik kijk er nu al naar uit! Een beetje bevooroordeeld ben ik wel, omdat wij elkaar ook in het mooie Slot Moermond het jawoord gaven! De directe omgeving van het Slot is prachtig om de trouwreportage te maken. Bovendien is het strand dichtbij.

Hebben jullie ook trouwplannen? Hier vinden jullie meer informatie trouwreportages of neem een kijkje in mijn portfolio trouwreportages.

Tips - hoe kies ik de beste bruidsfotograaf

Bruidsfotograaf Zeeland Caroline de Reus Fotografie

Hoe kies je uit het grote aanbod de bruidsfotograaf die bij jullie als persoon en bij jullie trouwdag past? De voorbereidingen voor bruiloften in 2018 zijn weer in volle gang; bruidsbeurzen worden bezocht, trouwjurken worden gepast, bruidsparen zijn op zoek naar dé beste fotograaf voor hun dag.  Jullie bruiloft is een belangrijke dag. De trouwfoto’s zijn de enige tastbare herinnering hieraan. De foto’s zorgen ervoor dat je je leven lang van deze dag kunt nagenieten. Daarom is het belangrijk om je foto’s door een goede bruidsfotograaf te laten maken. Maar hoe weet je nu waar je op moet letten? Hoe vind je nu dé fotograaf in het grote aanbod van fotografen.  Ik geef je wat tips.

Tips bruidsfotograaf

Masterclass Portret- en Fashionfotografie

Altijd leuk om in de keuken van een andere fotograaf te kijken en een aantal enthousiaste vakgenoten te ontmoeten! Vorige week een super leuke en interessante masterclass Fashion- en portretfotografie door Brendan de Clercq gevolgd bij Digidiaal in Deventer. Wat leuk om Brendan zo vol passie over zijn werk te horen praten en bezig te zien! Heel inspirerend...... Niets leukers om daarna zelf aan de slag te mogen met onder andere deze foto als resultaat. Met dank aan model Claudia Schuurmans!

Trouwplannen 2018? Boek nu en krijg een gratis loveshoot!

Hebben jullie trouwplannen voor 2018? Boek nu en krijg een gratis loveshoot*! Ja zeggen tegen de liefde van je leven doe je in principe het liefst maar 1x. Neem daarom geen risico met jullie trouwreportage en ga in zee met een professionele fotograaf. Ik leg graag op een ontspannen en enthousiaste wijze jullie trouwdag vast. Sleutelwoorden daarbij zijn: humor, spontaniteit, ongedwongen, creatief en uniek. Boeken jullie voor 31 december 2017 een bruidsreportage voor 2018, dan krijgen jullie een loveshoot van 1 uur cadeau inclusief de 3 mooiste foto's in afdrukkwaliteit zonder logo! Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
*vanaf 5 uur fotografie en niet geldig voor reeds geboekte reportages

trouwen in 2018

Bruidsfotograaf bij Livia & Damien | Middelburg Zeeland

Als bruidsfotograaf heb ik toch een gaaf beroep! Alweer een super lief en leuk bruidspaar voor de lens! Livia en Damien trouwden in de Middellandse Zeetuin in Buttinge, een prachtige trouwlocatie in Zeeland vlakbij Middelburg! Al vaker was ik in deze mooie tuin van Wim Uilenbroek te gast als bruidsfotograaf. Damien en Livia trouwden in retrostijl compleet met VW busje. De trouwreportage maakten we zowel in Middelburg als in de Middellandse Zeetuin. Het was een prachtige dag met een stralend bruidspaar! Het was echt heerlijk om met dit spontane stel op te mogen trekken. 

Lieve Livia en Damien super dat ik jullie trouwdag in het altijd mooie Zeeland mocht vastleggen!

bruidsfotograaf Middelburg Zeeland Caroline de Reus Fotografie

BEKIJK MEER FOTO'S

Bruidsreportage Dorien & Kas | Middellandse Zeetuin Uilenbroek

Maar een paar weken voor hun mooiste dag kreeg ik de vraag van Dorien en Kas of ik nog vrij was om hun bruidsreportage te maken. Gelukkig was dat het geval! Dorien en Kas trouwden in de Middellandse Zeetuin Uilenbroek in Buttinge, een prachtige trouwlocatie in de buurt van Middelburg om elkaar in mediterrane sferen het jawoord te geven. Je hebt soms van die bruiloften waar je als trouwfotograaf ook stiekem een traantje wegpinkt.  Dit was er zo eentje.... De dag begon meer dan regenachtig: het kwam 's ochtends met bakken uit de lucht. Toen bruidegom Kas zijn lieve Dorien kwam ophalen, brak het zonnetje lekker door. Op een zonovergoten binnenplaats omgeven door familie en vrienden beloofde dit sympathieke bruidspaar elkaar eeuwige trouw. Super om dit lieve stel op hun trouwdag te mogen fotograferen. De trouwreportage maakten we in de kleurrijke idyllische tuin.

Lieve Kas en Dorien, het was een feestje om jullie bruiloft te fotograferen! 

Bruidsfotografie Middelburg Caroline de Reus Fotografie 001

BEKIJK MEER FOTO'S

Trouwreportage Marjan & Richard | Kats Zeeuwse Rozentuin

Onlangs maakte ik een trouwreportage van Marjan en Richard in Zeeland. Zij beloofden elkaar eeuwige trouw in de prachtige Zeeuwse Rozentuin in Kats op Noord-Beveland midden tussen de rozen! Ondanks dat het 's ochtends qua weer nogal tegen zat, straalde dit leuke stel de hele dag. 's Ochtends fotografeerde ik eerst de voorbereidingen van de bruidegom bij zijn moeder in Colijnsplaat en daaarna reed ik snel naar de bruid in Kortgene. Op het moment dat Richard bij Marjan aanbelde, begon het jammergenoeg te regenen en het zou het eerste uur niet meer stoppen. We vonden een mooi beschut plekje bij de Zeelandbrug, waar we het eerste deel van de trouwreportage maakten. Gelukkig brak tijdens de huwelijksceremonie de zon overtuigend door en bleef het ook na het jawoord lekker droog. Na het loslaten van de duiven konden we nog een aantal mooie trouwfoto's maken tussen de vele rozen die de Rozentuin rijk is. Het bruidspaar en hun gasten vertrokken daarna naar Berkenhof's Tropical Zoo & Vlindertuin in Kwadendamme om daar in sfeervolle ambiance te toasten, de bruidstaart aan te snijden en lekker te feesten met de familie en vrienden. Marjan en Richard kunnen terugkijken op een fantastische trouwdag vol met liefde en plezier en op een prachtige trouwreportage.

Lieve Richard en Marjan, hartelijk bedankt dat ik er bij mocht zijn!

trouwreportage Kats Noord Beveland Caroline de Reus Fotografie

BEKIJK MEER FOTO'S

Vriendinnenshoot | strand Zeeland

Vriendinnenshoot op het strand: een dierbare herinnering aan een gezellig vriendinnenweekend in Zeeland
6 Brabantse vriendinnen die er met elkaar een paar dagen tussenuit waren geknepen naar het altijd mooie Zeeland. Een paar dagen vol gezelligheid en hoe leuk is het dan om zo’n weekend vast te leggen door een fotoshoot. We spraken af bij het mooie strand van de Neeltje Jans, een gave plek om leuke foto's te maken! Het was prachtig weer, de schoenen gingen al heel snel uit en er werd heel wat afgelachen. Zo leuk om te doen vriendinnenshoots! Lieve meiden ik vond het reuze gezellig met jullie en graag nog eens tot ziens!

Vriendinnenshoot strand Zeeland Caroline de Reus Fotografie 001

Bruidsfotograaf bij Peter & Wilma | Goes en Kloetinge

Langzamerhand geloof ik dat ik als bruidsfotograaf patent heb op warme zomerse dagen. In Goes was het op de trouwdag van Peter en Wilma in ieder geval alweer raak en tikte de thermometer 28 graden aan! Het was weer een stralende zonovergoten dag. Dat belooft misschien wel wat voor de bruidsreportages die ik de komende tijd mag maken!  Ik legde 's ochtends vroeg eerst de voorbereidingen van bruid Wilma vast bij haar thuis in Goes. Nadat Peter gearriveerd en bijgewerkt was, vertrokken we op het verzoek van het bruidspaar naar Kloetinge om bij de Kloetingse korenmolen Oostmolen een aantal foto's te maken. Door mijn contacten mochten we daarna bij het Jachthuis fotograferen, een prachtige locatie om mooie trouwfoto's te maken! Peter en Wilma gaven elkaar 's middags het jawoord bij het Van der Valk Hotel Goes omringd door al hun dierbaren. Het was een prachtige dag met een stralend bruidspaar en wat was het leuk om met dit spontane stel op te mogen trekken! Wat een gaaf beroep heb ik toch als bruidsfotograaf!

Lieve Peter en Wilma, heel hartelijk bedankt dat ik jullie trouwreportage mocht maken!

Bruidsfotograaf Caroline de Reus Fotografie Goes

BEKIJK MEER FOTO'S

Familieshoot Jens | Vlissingen

Onlangs had ik Jens met zijn ouders weer voor mijn lens tijdens een familieshoot in Vlissingen. De laatste keer dat ik hen fotografeerde, was tijdens een newbornreportage en was hij nog maar een paar dagen oud. Eén ding is zeker, het is en blijft een leuk, lief mannetje!

Nicole en Ralf, leuk dat ik jullie weer een familieshoot mocht maken. Jullie hebben een mooie reportage om de opa's en oma's mee te verrassen!

familiereportage Zeeland Caroline de Reus Fotografie

Ga jij trouwen in 2017 en staat jouw naam ertussen?

Staat jouw naam ertussen en gaan jullie inderdaad trouwen in 2017? Gefeliciteerd! Jullie krijgen als jullie een bruidsreportage bij mij in 2017 boeken een loveshoot van 1 uur cadeau inclusief de 3 mooiste foto's in afdrukkwalititeit zonder logo! Willen jullie weten of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben? Neem dan snel contact met me op!Aktie trouwreportages

 

Presentatie voor FotoGroep Goes

Wat een enorme leuke avond heb ik gisteren gehad bij mijn presentatie voor FotoGroep Goes ( http://www.fotogroepgoes.nl/programma.html)! Heerlijk om voor zo'n enthousiaste groep van fotografen een avond lang te mogen vertellen over mijn werk als bruids- en newbornfotograaf en wat een leuke reacties na afloop! Super!

Caroline de Reus Fotografie bruidsreportage Domburg 06

 

Trouwreportage Jochem & Ineke | Fruitteeltmuseum Kapelle

Jochem en Ineke trouwden op een warme zomerdag in augustus in Kapelle en ze vroegen mij hun trouwreportage te maken. Super mooi weer hadden ze. De thermometer bleef bluiten op 27 graden steken, binnen was het nog warmer. Ik startte in het ouderlijk huis van de bruid om haar laatste voorbereidingen vast te leggen. Ineke werd door haar moeder in haar prachtige trouwjurk geholpen. Ze straalde van oor tot oor toen ze Jochem zag en dat stralen zou ze een hele dag blijven doen. We reden op verzoek van het bruidspaar eerst naar Hansweert om daar in de omgeving een aantal mooie trouwfoto's te maken. Ze gaven elkaar het jawoord in aanwezigheid van hun dierbare familie en vrienden op de mooie en bijzondere locatie het Fruitteeltmuseum in Kapelle. De liefde die dit koppel uitstraalt, deed de temperatuur nog verder stijgen en het was al zo'n warme dag. Na de ceremonie werd in de tuin onder toeziend oog van alle gasten de bruidstaart aangesneden.
Het was heerlijk om hen op deze voor hun zo bijzondere dag te mogen fotograferen! Enjoy the love!

Trouwreportage Kapelle Caroline de Reus Fotografie

BEKIJK MEER FOTO'S

Familieshoot Jeantine | Katse Veer Goes

Jeantine kreeg na haar bevalling een cadeaubon voor een fotoshoot van haar vriendinnen. Op een mooie dag in juni wissselde ze hem bij mij in voor een familieshoot en fotografeerde ik haar gezinnetje op een strand in de buurt van Goes. Wat een mooi kereltje, dat zoontje van haar! Ik maakte deze prachtige foto van haar 2 stoere kerels in het altijd mooie Zeeland. Lieve Jeantine, heel veel plezier met jullie foto's!

Familieshoot Goes Caroline de Reus Fotografie

Trash the dress shoot Zeeland

Pas getrouwd? Trash that dress! Als jullie het aandurven, kunnen jullie nog een keer jullie trouwkleding aan doen voor een trash the dress shoot. Tijdens zo'n shoot kun je alles doen wat je op je bruiloft niet durfde en jullie maken het zo gek als jullie zelf willen. Neem een duik in zee, zoek kikkers in een vijver, spetter er lekker op los in regenplassen...... Eén ding is zeker, deze shoot levert jullie hele unieke foto's op! Geïnspireerd geraakt en interesse? Neem dan contact met mij op.

 Trash that dress

Bruidsreportage Clemy & Martin | Zierikzee

Hoe leuk is het als collega-fotograaf Clemy je vraagt voor haar bruidsreportage op Schouwen-Duiveland in het mooie Zeeland. Een uitdagende en fantastische afsluiting in november van een mooi trouwseizoen!

Ik startte met fotograferen bij Clemy en Martin thuis waar het al een gezellige boel was. De getuigen waren 's ochtends vroeg gearriveerd en assisteerden het bruidspaar met veel lol bij de voorbereidingen voor hun grote dag. Daarna gingen we naar het prachtige van oorsprong middeleeuwse kasteel Slot Haamstede. Het beloofde een koude dag te worden en als de weersvoorspellingen klopten, zou het zo'n beetje de hele dag regenen en flink waaien. Gelukkig bleef het droog en kon ik prachtige foto's maken van het bruidspaar en bruidsmeisje Floor in en om het mooie kasteel. Daarna pikten Clemy, Martin en Floor hun gasten op met een prachtige oldtimer Crown bus voor een zeer sfeervolle ceremonie in het Stadhuismuseum van Zierikzee. Patricia Foort zong samen met zangkoor Vreugd en dat leverde menig kippenvel moment op!

Er straalde zoveel warmte en gezelligheid van dit bruidspaar en hun familie/vrienden af, dat je de kou die dag vanzelf vergat! We hebben super veel gelachen en wat een gave afsluiting van een jaar vol mooie trouwreportages!

Klik hier voor nog meer foto's van Clemy en Martin én lees hun reactie!

Bruidsreportage Schouwen Duiveland Caroline de Reus Fotografie

 

Expositie BinnenUit Heinkenszand medio 2018

Ik ben weer gevraagd voor een expositie in 2018 bij BinnenUit in Heinkenszand. Dat doe ik natuurlijk graag! Ook dit keer zal het weer een natuurthema zijn. In ieder geval zal de makaken serie die ik in Gibraltar maakte te zien zijn.Caroline de Reus Fotografie natuurfotografie expositie Binnenuit

Caroline de Reus Fotografie natuurfotografie 002 expositie Binnenuit

Eerdere exposities

Ziekenhuis ZorgSaam locatie De Honte in Terneuzen
Mijn unieke foto expositie van zeehonden was vanaf de 2e helft oktober 2015 voor de derde keer te bewonderen. Dit keer bij ziekenhuis ZorgSaam locatie De Honte in Terneuzen.

Al een aantal keren observeerde en fotografeerde ik van zeer dichtbij een grote kolonie grijze en gewone zeehonden. De laatste keer was in december, de periode dat de jongen van de grijze zeehonden geboren worden met hun kenmerkende meestal witte dikke vacht. Dat leverde een bijzondere fotoreeks op. De expositie toont beelden van het leven in de kolonie, van onverstoorbare bullen tot huilers die het noodgedwongen zonder hun moeder moeten stellen.

De foto's waren tot eind februari 2016 bij ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen te zien.

Caroline de Reus Fotografie natuurfotografie 008 expositie

Caroline de Reus Fotografie natuurfotografie 003 expositie

Familieshoot familie Molengraaf | strand Zeeland

De familie Molengraaf wilde graag ter ere van de verjaardag van hun moeder een familieshoot met een aantal leuke, vlotte familiefoto's van de kinderen en kleinkinderen op een strand in Zeeland. We kozen voor het mooie strand bij Neeltje Jans. De familieleden die uit het hele land kwamen, waren super enthousiast over de locatie en maakten er meteen een dagje weg van. Schoenen gingen uit, broekspijpen werden opgestroopt. De broeken hielden het niet droog en hier en daar werd wat gebibberd van de kou, maar het plezier was er niet minder om. Iedereen had het reuze naar het zin en was super enthousiast over het eindresultaat. We kijken met z'n allen terug op een zeer gezellige middag en geslaagde fotoshoot! Beste allemaal, dank voor jullie leuke, enthousiaste reacties en de grote doos Merci! Super lief! Veel plezier met het album en de canvasdoeken! 

Reactie van de familie Molengraaf

"Beste Caroline,
De laatste familiefoto dateerde van tien jaar terug, dus het werd tijd voor een nieuw portret. Wij, als familie wilden eens wat anders. Nou, daar wist Caroline wel raad mee....... Zand, zee, duinen en een blauwe lucht. Als "one big Family" de zee in. Na heel veel gespetter mag het resultaat er zijn. Een prachtige fotoreportage. Je hebt het ons moeilijk gemaakt met het kiezen van "de Foto". Wij hebben onze moeder voor haar 75e verjaardag verrast met "de Foto" op canvas en het familiealbum. Uiteindelijk staat of hangt er een familiefoto gemaakt door Caroline bij ieder familielid. Namens de hele familie: Bedankt voor de prachtige fotoshoot!!"

Familie Molengraaf

Gezinsshoot op het strand | Zeeland

Angelique vroeg of ik tijdens een gezinsshoot een aantal leuke portretten van haar gezin op het strand de Banjaard in Zeeland wilde maken. Ze waren op vakantie in Kamperland en wilden heel graag een mooie herinnering voor later. We hadden een hele gezellige ochtend en gelukkig droog weer, ook al dreigde het een aantal keren behoorlijk. Vandaag legde ik de laatste hand aan de editing.

Gezinsshoot Strand Zeeland Caroline Reus Fotografie

 Hier hun reactie:

"Beste Caroline,

Wat fijn dat je zo flexibel was in je tijd en direct kon inplannen terwijl wij op vakantie waren in Zeeland. Je oprechte enthousiasme en ontspannen manier van benaderen en grapjes met ons zoontje maakte dat hij en wij ons gelijk op ons gemak voelde. Dat straalt van de foto's af. We zijn er ontzettend blij mee. Ook de afdrukken zijn prachtig. En we hebben twee hele blije oma's! Dank je wel!"

Groetjes, Angelique, Daan en Sieb 

Newbornfotografie Beau | Schouwen-Duiveland

Onlangs was ik te gast bij Melvin en Sylvana op Schouwen-Duiveland voor newbornfotografie van Beau, hun 15 dagen oude dochter. In september kreeg ik van Sylvana een telefoontje of ik alsjeblieft tijd had voor een newbornshoot. Op het laatste moment hadden ze besloten dat ze toch graag een reportage van hun prachtige pasgeboren dochtertje Beau wilde laten maken. Beau was toen al bijna twee weken oud. Normaal gesproken fotografeer ik babytjes het liefst tussen de 5e en 12e dag na hun geboorte om dat hele prille te kunnen vastleggen. Ondanks dat ik mijn handen vol had aan andere opdrachten wilde ik hen toch graag helpen. Ik kreeg een warm welkom en wat een prachtig meisje. Zelden heb ik een baby op de foto gezet met zulke mooie lange wimpers! Beau doet haar naam in ieder geval meer dan eer aan en wat lag ze er lekker relaxed bij tijdens de shoot!

Melvin en Sylvana, bedankt voor jullie gastvrijheid en de gezellige shoot. Ik wens jullie heel veel geluk met jullie lieve Beau! Hierbij een prachtige foto uit de reportage.

Newbornfotografie Schouwen Duiveland Caroline de Reus Fotografie

Reactie van Sylvana en Melvin:

"Beste Caroline,
Mel en ik wisten toen Beau geboren werd niet zo goed of we wel een newborn shoot wilden. Tegen de tijd dat we besloten hadden om dit wel te doen was Beau al bijna twee weken. Toen we contact met je opnamen, kon je gelijk diezelfde week nog en dat terwijl je het behoorlijk druk had, maar je hebt ons er nog even tussen gepropt, super! Toen je bij ons was, nam je overal je tijd voor en ik kon Beau tussendoor gewoon verschonen en voeden. Ook was je heel lief voor Beau en erg geduldig. Heel fijn vond ik dat! Het is voor zo'n kleintje ook allemaal niet niets. Je bent, denk ik iets van vier uur geweest bij ons. Je had zelfs nog langer willen blijven maar wij vonden het toen wel genoeg. De foto's zijn super mooi geworden en we mochten zelfs onze eigen spullen gebruiken. Wat ook erg leuk is dat we het super mooie canvasdoek wat nu aan de muur hangt van onze mooie, kleine Beau ook bij jou hebben kunnen bestellen.
Heel erg bedankt voor de service en natuurlijk de mooie foto's!"

Liefs Melvin, Sylvana, Beau en Jochem ;-)

Trouwreportage Latoya & Roel | Limburg Nonke Buusjke

Super dat Latoya en Roel mij vroegen hun trouwreportage te maken. Zij gaven in september in Limburg op de binnenplaats van de bijzondere intieme locatie Nonke Buusjke aan de rand van de Schinveldse bossen elkaar het jawoord bijgestaan door 2 lieve schattige bruidsmeisjes: Veerle en Indy. Nonke Buusjke is eigenlijk een openlucht museum bestaande uit een verzameling Zuid-Limburgse vakwerkhuizen en werkplaatsen (ze maken er bijvoorbeeld overheerlijke verse vlaai!) uit het begin van de vorige eeuw en tevens een officiële trouwlocatie van de gemeente Onderbanken. Een prachtige en romantische locatie om te trouwen.

In alle vroegte fotografeerde ik de voorbereidingen van Latoya, die zich lekker bij haar moeder thuis in de watten liet leggen. Daarna vertrok het bruidspaar richting Nonke Buusjke waar we tussen de regenbuien door in alle rust een aantal prachtige trouwfoto's konden maken, voordat de gasten arriveerden. De ceremonie kon ondanks alle dreigende luchten gelukkig toch buiten plaatsvinden. Na het jawoord sneed het stel de zalige oververse vlaaien aan en was het smullen geblazen. We hebben een fantastische dag gehad en wat is Limburg toch ook een prachtige provincie! Klik hier voor meer foto's van hun dag en hun reactie!

Trouwreportage Limburg Caroline de Reus Fotografie

Bruidsfotograaf bij Karen & Stijn |Zeeland

Onlangs was ik als bruidsfotograaf bij het huwelijk van Karen & Stijn in Zeeland te gast. Een huwelijk met (alweer) een internationaal tintje. Zij, Karen uit la douce France, en hij, Stijn een jongen uit de Nederlandse klei. Ze trouwden op een zeer warme dag in augustus in de kapel van Sint Maarten in Hoogelande midden op Walcheren in Zeeland, een prachtige trouwlocatie. Een stralend stel, een idyllische plek, de mooie tweetalige ceremonie .....wat wil een bruidsfotograaf nog meer. Ook hun hond was tijdens de bruidsreportage van de partij en droeg op deze speciale dag een stropdas. Het leverde een mooie trouwreportage op!

Bruidsfotograaf Zeeland Caroline de Reus Fotografie

BEKIJK MEER FOTO'S

Hippe fotoshoot zusjes | strand Zeeland

Drie jaar geleden had ik ze al eens voor mijn camera voor een fotoshoot: de zusjes Anne, Lieke en Irene. Onlangs fotografeerde ik deze leuke, aardige, lieve meiden opnieuw. We hadden een hele gezellige ochtend op een mooi strand in Zeeland en de fotoshoot leverde een aantal mooie platen op!
Zussen fotoshoot Strand Zeeland Caroline de Reus Fotografie 001

"Kleine meisjes worden groot en de fraaie tandenwisselfase ligt achter de rug. Wanneer mogen we nog eens op de foto? Omdat we drie jaar geleden goede ervaringen hadden opgedaan met jou als fotograaf, stond een ding al vast: dezelfde als vorige keer. Toen was het hartje winter, nu begin augustus. Caroline tipte het Katse Veer als locatie, een stoere omgeving met zand, ruw hout en verroest ijzer. Wat is er mooier en leuker in de nazomer dan een uurtje poseren? Precies, twee uurtjes poseren. De dames genoten en dat leverde een aantal naturel plaatjes op waarop ik hun blikken en looks erg goed herken. En werd de blik tussentijds soms iets serieus, dan had Caroline altijd wel een doeltreffende reminder ;=) We zijn erg blij met het resultaat, het is een drieluik geworden met een forse afmeting. En die past perfect in de keuken, een nieuwe mooie blikvanger. Dankjewel voor de goeie uren samen en dat je de ideale fotocombinatie hebt weten te verwezenlijken (ik had namelijk iets in m'n hoofd, maar hoe leg je dat nu precies uit?) Helemaal gelukt!"

groetjes, Leontien

Trouwfotograaf bij huwelijk Jantine & Marten | Vlissingen

In juli was ik trouwfotograaf bij het huwelijk van Jantine en Marten. Zij gaven elkaar in het stadhuis van Vlissingen het jawoord. Zij kozen fort Rammekens, het oudste zeefort van West-Europa, om hun trouwreportage te maken. Wat een prachtige locatie om te fotograferen! Tel daar een prachtige trouwjurk en dito trouwpak bij op en je hebt alle ingredienten voor een mooie trouwreportage. Ik was al vroeg bij Jantine thuis om de laatste voorbereidingen van de bruid vast te leggen en zodra de oldtimer met daarin een trotse Marten arriveerde, vertrokken we naar het fort. Aangezien het één van die zeer warme zomerse dagen was, maakten we dankbaar gebruik van de schaduwen en de koele ruimtes. De tijd vloog voorbij en voor we het wisten was het tijd om de gasten te gaan opzoeken die zich inmiddels verzameld hadden. Warm maar voldaan vertrokken we naar Vlissingen, waar het bruidspaar eerst uitgebreid werd bewonderd. De oh's en ah's waren niet van de lucht........ Na een mooie ceremonie en het oplaten van een heleboel balonnen die de Vlissingse lucht kleurden, ging het gezelschap naar Landlust om hun trouwdag verder te vieren. Jantine had zelf een prachtige en een overheerlijke trouwtaart gemaakt. Knap hoor! Klik hier voor een greep uit hun foto's en hun reactie.

Trouwfotograaf Vlissingen Caroline de Reus Fotografie

Bruidsfotograaf bij Rachel & Rene | Buttinge in Zeeland

Eind juni op een warme zomerse dag was ik bruidsfotograaf bij het huwelijk van Rachel en René in Zeeland. Ze trouwden op de bijzondere trouwlocatie de Middellandse Zeetuin Uilenbroek in Buttinge onder de rook van Middelburg. Een prachtige plaats om in mediterrane sferen te trouwen. Ter plaatse waan je je ergens in Zuid-Europa en vergeet je dat je in Zeeland bent. Rachel en René gaven elkaar onder de brandende zon het jawoord op de binnenplaats. Een mooi decor voor bijzondere trouwfoto's. Zelden kwam ik een bruidspaar tegen dat zo creatief en met veel liefde had gewerkt aan de vele details op deze speciale dag. Overal kwam ik de voorletters van het paar tegen in welke vorm dan ook. Een mooi monogram als welkom, de letters verwerkt in de trouwjurk die Rachel zelf ontworpen had, op de tafeltjes, op de bruidstaart, het vlinderstrikje van de bruidegom ......

Rachel en René, ik heb genoten van jullie trouwdag. Super dat ik jullie bruidsfotograaf mocht zijn! Heel veel geluk en creativiteit gewenst!

Bruidsfotograaf Zeeland Caroline de Reus Fotografie 001

 

Zwangerschapsreportage Kathinka & Jan | Middelburg

Wat leuk! 3 jaar geleden was ik bruidsfotograaf bij het huwelijk van Kathinka en Jan in Veere en pasgeleden had ik dit symphatieke stel voor een zwangerschapsreportage bij mij in de studio in Middelburg, 34 weken zwanger. Het was een zeer gezellig weerzien! Binnenkort ga ik bij hen langs voor een newborn reportage. Hieronder wat resultaten van de leuke zwangerschapsshoot!

Zwangerschapsreportage Middelburg Caroline de Reus Fotografie

 

 

Studioshoot Bente en Janna| Middelburg Zeeland

Onlangs waren de zusjes Bente en Janna bij mij te gast in de studio in Middelburg voor een hippe studioshoot. Twee gezellige en leuke meiden die een aantal ongedwongen en pure foto's van zichzelf wilden hebben. De  tijd vloog voorbij met als eindresultaat een aantal geweldige foto's!

Studioshoot Middelburg Zeeland Caroline de Reus Fotografie

Leoniek & Ronald trouwfotografie | Veere Zeeland

Trouwfotografie zo leuk om te doen! Op 8 november fotografeerde ik de bruiloft van Leoniek en Ronald in Zeeland. Wat een enorm leuk en sympathiek stel! Ze wilden persé niet een doorsnee trouwreportage en ja dan ben je net bij mij aan het goede adres. Als fotolocatie kozen ze voor een industrieel achtige omgeving in de buurt van Veere. Ondanks dat er een grijze dag weer met kans op regen voorspeld was, straalde dit bruidspaar de hele dag door van oor tot oor. Hun hond deed verwoede poging de bruid op andere gedachten te brengen..... :-). Ze gaven elkaar het jawoord op de prachtige en intieme trouwlocatie Auberge de Campveerse Toren in Veere. Het was een feestje om hun bruidsreportage te mogen doen! Lieve Leoniek en Ronald ik wens jullie heel veel geluk samen!

Trouwfotografie Zeeland Veere Caroline de Reus Fotografie

 

BEKIJK MEER FOTO'S

Bedrijfsfotografie schoonheidsinstituut Equilibre | Heinkenszand

Onlangs was ik te gast bij schoonheidsinstituut Equilibre in Heinkenszand om er een aantal bedrijfsfoto's te maken. Het instituut biedt een scala aan schoonheidsbehandelingen en -producten aan. Onder het fotograferen maakte ik kennis met verschillende behandelingsmethodes die onder andere de huid verbeteren en huidveroudering tegen gaan.

Caroline de Reus Fotografie Equiulibre

Newbornshoot en lifestyle fotografie Jens | Zeeland

Dit is Jens, 8 dagen oud nog maar toen ik hem tijdens een newbornshoot thuis in Nieuwdorp op de foto mocht zetten. Wat een prachtig gaaf jongetje en wat een groot contrast tussen dit mini mensje en z'n grote stoere papa! Het duurde eventjes voordat Jens lekker sliep, maar geduld wordt beloond en uiteindelijk kon ik een aantal mooie foto's van hem maken. Zijn ouders waren dik tevreden met de newbornreportage!

Lieve Nicole en Ralf heel veel geluk met jullie lieve Jens!

Newbornshoot Zeeland Caroline de Reus Fotografie

Reactie van Ralf en Nicole:

"Vandaag hebben wij de prachtige foto's van onze newborn shoot ontvangen. We zijn ontzettend blij met het mooie resultaat, we kunnen er wel naar blijven kijken!!"

Groetjes, Ralf en Nicole 

Trouwfotograaf bij de bruiloft van Sasja & Martien | Heinkenszand

Als trouwfotograaf heb ik zelden zo'n optimistisch en ontspannen bruidspaar gefotografeerd als Sasja en Martien met hun 3 kanjers van zonen! Zij trouwden eind september op een dag dat de weersvooruitzichten eigenlijk helemaal niet zo slecht waren. Dat weersvoorspellingen niet altijd kloppen, bleek wel op die dag. Op het moment dat we startten met de trouwreportage in Middelburg spetterde het een klein beetje. In Domburg begon de motregen, maar ze lieten zich daardoor totaal niet uit het veld slaan. Ook niet toen de motregen overging in flinke regen. We maakten dankbaar gebruik van de paraplu en van de hele korte momenten tussen de buien door, omdat het bruidspaar nu eenmaal super graag een trouwreportage buiten wilde. Hun optimisme werd beloond, want eenmaal op het strand, brak de zon door en was het ineens stralend weer! Inmiddels heb ik al veel bruidsparen mogen fotograferen, maar nog nooit had ik zo veel wisselend weer tijdens een trouwshoot en nog nooit ben ik zelf zo nat geregend! Het eindresultaat was een zeer afwisselende mooie bruidsreportage. Sasja en Martien gaven elkaar uiteindelijk in aanwezigheid van hun kinderen, familie en vrienden het jawoord in Heinkenszand.

Lieve Sasja en Martien, Dankjewel dat ik jullie trouwfotograaf mocht zijn! Ik heb jullie met heel veel plezier gefotografeerd en wens jullie alle geluk van de wereld toe!

Trouwfotograaf Heinkenszand Caroline de Reus Fotografie

Reactie van Sasja en Martien:

"Beste Caroline,
Wat een mooie trouwreportage is het geworden zeg! Het was een perfecte dag met een perfecte fotograaf! In de ochtend was het weer iets minder maar daar zie je op de foto's gelukkig niets van terug. Aan het eind van de ochtend werd het heel mooi weer en heb je nog erg mooie foto's kunnen maken op het strand. De kinderen vonden het ook heel leuk en bijzonder om te poseren in hun mooie pakjes. Ze hebben het er nu nog over! Nogmaals bedankt voor de leuke dag!" Groetjes Martien en Sasja

 

Trouwreportage Esther & Tjerk | strand Vlissingen

Esther en Tjerk trouwden in september in het stadhuis van Vlissingenen en ze hadden mij gevraagd hun trouwreportage op het strand in Vlissingen te maken. Het bruidspaar is gek op zwart én op wit. Dus geen wonder dat Tjerk 's ochtends in het zwart voor de deur stond en daar Esther in het gebroken wit met een aantal zwarte accenten trof. Hun dochtertje Demi van 5 maanden oud, stal ook de show met een prachtig wit jurkje met zwarte bloemen, dat speciaal voor haar in Amerika gekocht was. De kleding van zoon Lars van 3 jaar was, hoe kan het ook anders, daar helemaal op afgestemd. Eén ding was duidelijk, omdat Tjerk in het dagelijks leven zo'n beetje alle wereldzeeën bevaart, moest de zee absoluut onderdeel van de trouwreportage zijn. De dag begon met miezerregen, maar daar lieten we ons niet door uit het veld slaan en gelukkig klaarde het al snel op. We hebben ons prima vermaakt op het strand van Vlissingen en ik heb zat mooie foto's met de zee op de achtergrond geschoten. 

Beste Esther en Tjerk hartelijk dank voor de gezellige dag en ik wens jullie met z'n viertjes alle geluk van de wereld toe!

Trouwreportage Strand Vlissingen Caroline de Reus Fotografie

 

Bruidsreportage Jackelien & Patrick | Kapelle

Jackelien en Patrick trouwden in Kapelle op een vrijdag in september. Na alle regen in augustus hadden we het geluk dat het een droge dag was. Het was zelfs warm! Daarom konden we de bruidsreportage gewoon lekker buiten maken. Ze kozen een niet alledaagse locatie voor de trouwreportage uit. Ze wilden namelijk graag samen met hun kinderen, Denise en Xander, in het Annie M.G. Schmidtspeelpark in Kapelle spontane trouwfoto's maken. In de speeltuin zijn allerlei figuren uit de verhalen van Annie M.G. Schmidt in de speeltoestellen verwerkt. Een hele originele leuke locatie dus met tal van mogelijkheden en bovendien een mooi stel om te fotograferen. Wat wil een trouwfotograaf nog meer? Xander en Denise ontpopten zich als echte fotomodellen. Super hoor! Na het jawoord in het gemeentehuis van Kapelle zat mijn taak erop en ging ik voldaan en met een stel prachtige trouwfoto's op zak naar huis!

Beste Patrick, Jackelien bedankt dat ik op deze voor jullie belangrijke dag jullie bruidsfotograaf mocht zijn.

Bruidsreportage Kapelle Caroline de Reus Fotografie

Reactie van Jackelien en Patrick:

"We zijn erg blij met de foto's van een speciale dag voor ons. Ons verzoek was om in Kapelle in een bepaalde speeltuin foto's te maken. Toen je de locatie had bekeken, zag je tal van mogelijkheden en dat is zeker terug te zien in de foto's. De kinderen vonden het ook erg leuk om voor de lens te poseren en vonden het soms niet leuk als papa en mama alleen op de foto gingen. Nogmaals bedankt voor het vastleggen van een bijzondere, mooie, warme dag."

Patrick en Jackelien

Familiereportage strand | Zeeland

Jolien vroeg mij onlangs of ik ter ere van het 50 jarige huwelijk van haar schoonouders tijdens een familiereportage een aantal leuke, vlotte familiefoto's van de kinderen en kleinkinderen wilde maken op het strand in Zeeland. Ik had geheel de vrije hand en die middag werden een paar nieuwe fotomodellen geboren. Iedereen had het reuze naar het zin en was super enthousiast over het eindresultaat. Gelukkig maar, want zo verruilde een aantal niet voor niets Limburg voor Zeeland! Met de broekzakken en schoenen vol zand en natte broekspijpen keek iedereen voldaan terug op een zeer gezellige middag en geslaagde fotoshoot! Beste allemaal, dank voor jullie leuke en lieve reacties en veel plezier met het overhandigen van het mooie canvasdoek!

Reacties

"We wilden voor onze ouders/schoonouders een leuke en spontane foto van het hele gezin voor hun 50 jarig huwelijk! Het leek me heel leuk dat op het strand te doen, maar aangezien mijn gehele aangetrouwde familie in Limburg woont, was dat nog niet zo makkelijk. Al dat zand en dat natte water.....! Eenmaal op het strand was iedereen dan ook nog een beetje voorzichtig en terughoudend, maar Caroline kreeg iedereen zo ver dat we met opgerolde broekspijpen door de zee renden! En wat was het leuk!!!! Het was voor ons als familie een heel speciale middag mede dankzij Caroline die ons allemaal op het gemak stelde en waardoor de foto dan ook geweldig is en het enthousiasme van ons allemaal afstraalt. Bedankt voor die heel speciale middag die nu nog specialer is geworden door de familieomstandigheden waar we ons nu in bevinden! We zullen het nooit vergeten."
Liefs Jolien

"Het ziet er allemaal prachtig uit! De beste fotoreportage van ons ooit! Heel hartelijk bedankt voor alles. Wat zullen mijn ouders dit geweldig vinden! De fotoreportage voelde echt als een fijne familie-activiteit, vooral wanneer je niet bij elkaar in de buurt woont. Caroline zorgde voor een ontspannen en gezellige sfeer. Ook houdt zij rekening ermee dat iedereen zich tevreden voelt over de foto's die gemaakt zijn en komt met hele originele ideeën aan om tot het beste resultaat te komen. Caroline is als fotografe een echte aanrader! Dus Caroline, heel hartelijk bedankt voor het vastleggen van de prachtige herinneringen aan deze dag op de gevoelige plaat!"
Groetjes Odetta

Newbornshoot en lifestylefotografie Hidde | Zeerland

Onlangs mocht ik in Domburg Hidde, 9 dagen oud,tijdens een newbornshoot in Zeeland fotograferen. Wat een prachtig ventje! Ik vind het heel bijzonder om als newbornfotograaf zo'n klein nieuw leventje op de foto te mogen vastleggen en zo de ouders een prachtige herinnering te geven. Zij waren dan ook super blij met de newbornfoto's! Lieve papa en mama van Hidde bedankt dat ik een newbornreportage bij jullie mocht doen en ik wens jullie met z'n viertjes heel veel geluk voor de toekomst toe!

Newbornshoot Zeeland Caroline de Reus Fotografie 001

 

Trouwreportage Edwin & Stefanie | Middelburg - Vlissingen

Eind juni was het zover: Edwin en Stefanie gaven in het bijzijn van hun zoontje Thijs, familie en vrienden elkaar het jawoord in het stadhuis in Middelburg. Wat was het leuk om een mooie trouwreportage van dit sympathieke stel te mogen maken! Ik vind het iedere keer weer bijzonder om met mijn camera getuige te mogen zijn van zo'n intiem moment. Mijn wekker liep zeer vroeg af, want Stefanie zat al vroeg met haar moeder, zussen en vriendinnen bij de kapper, waar het hele stel onder veel geklets en gelach mooi gemaakt werd voor de grote dag. Ondertussen bereidde Edwin samen met zijn zus zich in alle rust voor op wat komen ging en legde ik ook die momenten vast. Edwin en Stefanie wilden graag een ongedwongen bruidsreportage op het strand van Vlissingen. Gelukkig was het weer ons gunstig gezind, terwijl de verwachtingen echt heel erg slecht waren. We konden op het gemak alle foto's "droog" en lekker ontspannen maken. Thijs stal diverse malen de show. Wat een heerlijk joch om te fotograferen! Na de trouwplechtigheid in het stadhuis in Middelburg ging het pasgetrouwde koppel naar Dishoek om hun trouwen tot in de kleine uurtjes te vieren. Daar maakte ik de laatste foto's op het strand en kreeg ik alle mannen uit de schoenen om een ludieke groepsfoto te maken. Ik kijk terug op een hele gezellige, ontspannen trouwreportage en zeg nou zelf: welke trouwfotograaf komt er nu tijdens het werk zelf met een huwelijksaanzoek thuis? Thijs, bijna 3, vroeg mij die middag op het strand met hem te trouwen. Schattig toch?

Lieve Edwin, Stefanie en Thijs, Dank dat ik jullie mooie dag mocht vastleggen, heel veel geluk voor de toekomst en veel plezier met jullie prachtige trouwalbum! Klik hier voor een kleine impressie van hun dag!

Trouwreportage Middelburg Vlissingen Caroline de Reus Fotografie

 

                                                                                   proef 6